Bezettingswerken

Uw pand is oud geworden of heeft een verbouwing nodig. Professionele renovatie kan de schoonheid van uw eigendom aanzienlijk verbeteren en de esthetische kwaliteit behouden. Vernieuwde pleisterwerken van uw muren en plafond is een van de beste decoratieve oplossingen om de waarde van uw huis te verhogen.

image
image
01 /
Offertes aanvragen
image
02 /
Gratis & vrijblijvend
image
03 /
Kies voor een beste offerte

Onze tevreden klanten

Via Bestprice.be heb ik een lokale bedrijf gevonden. Heel tevreden met een keuze van de ramen.

Imre Van den Berge

Boekhouder.

Heel gemakkelijk en eenvoudig. Aangeraden!

Katrien De Bruyne

Leerkracht.

De bedrijf heeft zoals afgesproken alle werken gedaan. Top service!

Det Deprez

Manager.

De reden om Bestprice.be te kiezen

image
Bespaar tijd en geld
image
Groot Netwerk
image
Op basis van beoordelingen
image
Dichtbij uw huis

Verschillende soorten Bezettingswerken

image

BA-autoverzekering

Het is wettelijk verplicht.

image

Mini-omniumverzekering

Het is een extra autoverzekering van BA verzekering.

image

Full omniumverzekering

Het is volledig bescherming voor schade van een auto.

image

De bestuurdersverzerkering

Dekt je lichamelijke schade

image

De rechtsbijstandsverzekering

Als het tot een rechtszaak komt, zal die verzekering de kosten (gedeeltelijk) dekken.

image

Een bijstandsverzerkering

Helpt je als je een autopech hebt of een medische bijstand nodig hebt.

Bezettingswerken uitbesteden of zelf aan de slag?

Hoewel veel huiseigenaren pleisterwerken als een eenvoudige klus beschouwen, zijn er veel technische specificaties die alleen bezetter experts kennen. Je zou ook kunnen denken dat het zonde van het geld is om een ​​professional in te huren als indien u zelf doe-het-zelf methoden kunt gebruiken of een goedkope aannemer voor de klus kunt inhuren.

Laten we eens kijken naar de drie belangrijkste voordelen van het inhuren van een professionele bezetters voor pleisterwerken.

Expertise in bezettingswerken

Professionele bezetters zijn doorgaans creatief, gedetailleerd georiënteerd en begrijpen de vereisten van bezettingswerken. Ze investeren hun tijd om de details te begrijpen en plannen een verbouwingsproject om u een nauwkeurige oplossing te bieden. Hun expertise verkleint ook de kans op mogelijke fouten in bezettingswerken. Ze kunnen het repareren, zelfs als er per ongeluk iets niet klopt.

Vakmanschap in bezettingswerken

Pleisterwerken gaat gepaard met verschillende gezondheids- en veiligheidsproblemen. Ongekwalificeerde en onervaren bezetters kunnen zichzelf en de eigendommen in gevaar brengen tijdens bezettingswerken. Anderzijds weet een deskundige bezetter vooraf de mogelijkheden en hoe deze precies op te lossen.

Nauwkeurigheid in bezettingswerken

Door professionele bezetters in te huren, kunt u ontspannen blijven over de nauwkeurigheid van het pleisterwerken. Zij weten hoe ze aan uw eisen kunnen voldoen en bieden u de beste en nauwkeurige pleister oplossing.

Besparingen voor bezettingswerken

Het idee om een ​​professionele bezetter in te huren klinkt misschien als een onnodige uitgave, vooral als u een aannemer in de buurt kent die dit voor een lage prijs doet. Als het gips eraf komt, zal u geen andere keuze hebben dan de hulp van professionals in te schakelen en twee keer voor dezelfde bezettingswerken te betalen. Daarom is het een goed idee om contact op te nemen met experts om uw bezettingswerken in de eerste plaats te klaren.

Soorten pleisterwerken

Cement pleisterwerken:

Cementpleister is een mengsel van zand, portlandcement en water dat wordt aangebracht op metselwerk binnen en buiten om een ​​glad oppervlak te krijgen. Binnenvlakken worden incidenteel voorzien van een laatste laag gips. Muren gebouwd met bakstenen zijn meestal gepleisterd, terwijl bakstenen muren niet worden aangetroffen.

Klei pleisterwerken:

Het oppervlak moet op dezelfde manier worden voorbereid als voor kalkpleister of cement pleisterwerken. Gewoonlijk worden leempleisters in twee lagen aangebracht, de primaire laag is 18 mm dik terwijl de dikte van de tweede laag 6 mm is.

Gips pleisterwerken:

Gips pleisterwerken is een veelgebruikt pleistermateriaal dat op natuurlijke wijze kan worden gewonnen of als bijproduct kan worden geproduceerd. Het wordt gebruikt als onderlaag, afwerklaag kalk en cement zijn grotendeels vervangen. Aluin en reinigingszeep reageren chemisch en dichten de gaten in de pleisters af.

Kalk pleisterwerken:

Kalk pleisterwerken wordt bereid door gelijke hoeveelheden kalk en zand te mengen. De gekookte oplossing van wijnstok vruchten (in 3 liter van 100 liter water en een verhouding van 1,5 kg wijnstok vruchten), soms met een kruik en hennep met touw met een snelheid van 1 tot 2 kg per kubieke meter mortel wordt toegevoegd.

Stuc pleisterwerken:

Deze pleister is een uitstekend decoratief materiaal, dat zowel op binnen- als buitenmuren wordt gebruikt. De eerste laag die bekend staat als een ruwe laag, fungeert als gevelbekleding en zorgt voor de gewenste sterkte. De tweede laag pleisterwerken die bekend staat als de fijnere laag, geeft het oppervlak de gewenste vorm en de derde laag, de laatste laag genaamd, geeft de vereiste textuur, gladheid en decoratief uiterlijk.

Hittebestendige pleisterwerken:

Het is een bouwmateriaal dat wordt gebruikt voor het coaten van muren en boezem, zijn functie is om de conventionele gipspleisters te vervangen. Het wordt gebruikt op plaatsen waar de temperatuur te hoog of hoger is dan 50°C om op de gipspleister muur te blijven.

FAQ Bezettingswerken

Hoeveel kosten bezettingswerken?

Wat zijn de kosten van bezettingswerken per m2? Wij laten u hierboven de gemiddelde prijzen zien voor het laten bepleisteren van uw muren en plafonds. Misschien zou u nu wel de exacte prijzen van de klus willen weten? U komt erachter door eenvoudig een offerte aan te vragen! Door offertes te vergelijken kunt u ook flink besparen op de kosten. De meeste bezetters rekenen verschillende vierkantemeterprijzen voor het pleisterwerken van zowel een nieuwbouwwoning als bestaande woningen.

Onze prioriteiten

image
Groot netwerk
image
Spaar je tijd
image
Kies de beste offerte
image
Maak een afspraak