Binnendeuren

Geef uw interieur een boost met een binnendeur die stijlvol en functioneel is. Als het bijvoorbeeld om een ​​slaapkamerdeur gaat, wilt u dat deze wat rust en privacy biedt. Een dichte deur is meer geluiddempend dan hol, dus u kunt ook slapen als de rest van het huis wakker is. Als het gaat om kast- en badkamerdeuren, is ruimte altijd een overweging. Bespaar ruimte door staldeuren voor uw badkamer te installeren. U kunt het zelfs mixen voor een persoonlijkere look. Mat glazen deuren geven het gevoel van warmte en open ruimte. Een Franse binnendeur laat het licht tussen kamers stromen. Wat uw inrichting ook is, zorg ervoor dat uw deuren bij elkaar passen.

image
image
01 /
Offertes aanvragen
image
02 /
Gratis & vrijblijvend
image
03 /
Kies voor een beste offerte

Onze tevreden klanten

Via Bestprice.be heb ik een lokale bedrijf gevonden. Heel tevreden met een keuze van de ramen.

Imre Van den Berge

Boekhouder.

Heel gemakkelijk en eenvoudig. Aangeraden!

Katrien De Bruyne

Leerkracht.

De bedrijf heeft zoals afgesproken alle werken gedaan. Top service!

Det Deprez

Manager.

De reden om Bestprice.be te kiezen

image
Bespaar tijd en geld
image
Groot Netwerk
image
Op basis van beoordelingen
image
Dichtbij uw huis

Verschillende soorten Binnendeuren

image

BA-autoverzekering

Het is wettelijk verplicht.

image

Mini-omniumverzekering

Het is een extra autoverzekering van BA verzekering.

image

Full omniumverzekering

Het is volledig bescherming voor schade van een auto.

image

De bestuurdersverzerkering

Dekt je lichamelijke schade

image

De rechtsbijstandsverzekering

Als het tot een rechtszaak komt, zal die verzekering de kosten (gedeeltelijk) dekken.

image

Een bijstandsverzerkering

Helpt je als je een autopech hebt of een medische bijstand nodig hebt.

Soorten binnendeuren met stijl

De meest voorkomende en populaire deurmaten vindt u online. Als u op zoek bent naar een speciale deur voor uw kamer, stel u dan een glazen binnendeur voor of een houten binnendeur op speciale bestelling. Installeer een moderne binnendeur voor een boost in de decor stijl. Creëer een stijlvol middelpunt met een staldeur. Of ga voor de populaire paneeldeur.

Binnendeuren zorgen voor privacy, verminderen lawaai en kunnen ook kamers of ruimtes verbergen die slordig zijn. Binnendeuren zijn er in een breed scala aan stijlen, waardoor het gemakkelijk is om een ​​bestaande bekleding en afwerking in de inrichting van uw huis te matchen of aan te vullen. Bepaalde kamers, zoals badkamers, slaapkamers en kasten, vereisen een andere deur functionaliteit. Denk daarom goed na over de plaats en het uiterlijk van uw nieuwe binnendeur voordat u een aankoop doet.

Paneeldeuren

Paneeldeuren, ook wel plaatdeuren genoemd, bevatten patronen van vierkante of langwerpige panelen en zijn een klassieke keuze als binnendeur. Een deur kan twee grote panelen, zes kleine of een andere profiel bevatten. Kies panelen met rechte of gebogen bovenkanten om aan uw decoratie behoeften te voldoen.

Accordeon binnendeuren

Accordeon deuren zijn ideaal voor kasten en ingangen met beperkte ruimte. Ze kunnen bestaan ​​uit een paar grote panelen of meerdere kleine panelen die op zichzelf vouwen en tegen een kant van de deuropening rusten.

Dubbele binnendeuren

Vouwdeuren zijn een goede optie voor kasten, wasruimtes, pantry's, opslagruimtes en andere kleinere ruimtes in uw huis. Kies dubbele binnendeuren die naar één kant van de opening kunnen worden teruggevouwen, of tweevoudige deuren die naar beide zijden van de opening kunnen worden teruggevouwen.

Staldeuren

Staldeuren hebben een klassieke, rustieke uitstraling. Ze hangen aan een bovenrail, waardoor ze over deuropeningen kunnen schuiven. Ideaal voor zowel een schuur als binnen.

Franse deuren

Prachtige Franse deuren fleuren elke kamer op. Ze zijn er in verschillende maten, houtsoorten, stijlen en ruit profielen.

Schuifdeuren

Houten schuifdeuren of schuifdeuren met spiegels zijn een goede keuze voor kasten. Ze gebruiken de ruimte zuinig en spiegeldeuren doen dubbel werk. Grote spiegels laten een ruimte ook ruimer lijken.

Café & salon deuren

Draaiende scharnierende deuren of café deuren kunnen zorgen voor een gemakkelijke doorstroming van kamer naar kamer met behoud van privacy.

Glazen deuren

Glas laat licht binnen en stelt ons in staat om contact te maken met de wereld buiten onze muren. Glazen deuren zijn handig als functionaliteit van een huis, maar ze horen niet alleen thuis in buitenmuren - ze kunnen ook geweldig werken als binnendeuren. Of het nu gaat om een opvallende glazen scheidingswand of gewoon een eigenzinnig kijkgaatje tussen kamers, interne ramen en glazen binnendeuren werken binnen hetzelfde soort magie als buiten. Ze trekken licht in onze kamers en vergroten het gevoel van flow en connectiviteit. Inspirerende glascreaties en prachtige glazen binnendeuren laten zien hoe effectief glas binnen kan zijn.

Nieuwe binnendeuren aanschaffen

We beseffen dat het kopen van nieuwe binnendeuren niet iets is wat u regelmatig doet. U kunt zich voor de aankoop de volgende vragen stellen:

  • Is mijn deur stomp of opdek?
  • Wat is de juiste manier om een ​​deur te bevestigen?
  • Gaat mijn deur naar links of naar rechts open?

Stompe of opdekdeur

Bij het winkelen voor binnendeuren bij een deurenspecialist of bouwmarkt, is een van de eerste vragen die u wordt gesteld, of uw deur stomp of opdek is. Een stompe deur is volledig ingebed in het kozijn, maar een opdekdeur heeft een (opdek)rand die op het kozijn rust.

De juiste manier om een ​​binnendeuren te bevestigen

Voor het ophangen van stompe binnendeuren worden kogelgelagerde scharnieren, verdekte scharnieren of vleugel scharnieren gebruikt. Omdat er verschillende manieren zijn om de deur op te hangen, worden stompe deuren gewoonlijk zonder uitsparingen verzonden. Als bekend is hoe en met wat voor scharnier de binnendeur wordt gehangen, is het in sommige gevallen mogelijk om de deur met uitsparingen te bestellen.

Opdekdeuren hebben minder ophangmogelijkheden en zijn daarom voorzien van scharniergaten. Het soort scharnier dat wordt gebruikt om de binnendeur op te hangen, wordt bepaald door het frame. Is het gemaakt van staal of hout? Misschien kunnen de oude paumelles worden verplaatst.

Links of rechts draaiende binnendeur

Tenzij de deur bewerkt is, is de draairichting minder belangrijk bij de aankoop van stompe deuren. Denk aan een boring voor de deurkruk, scharnier uitsparingen of schaven van de deurarm. Het met een arm schaven van een binnendeur is het proces waarbij de deur onder een hoek op de sluitzijde (de zijde van het slot) wordt gepland, zodat deze bij het sluiten niet tegen het kozijn komt. Bij opdekdeuren is het meestal nodig om de draairichting te bepalen.

FAQ Binnendeuren

Hoe binnendeuren opmeten

U moet de kozijnopening opmeten om de benodigde afmetingen van uw binnendeuren vast te stellen. U meet van de ene sponning naar de andere. Dus vanaf het deel van het kozijn waar de deur zich bevindt.

Onze prioriteiten

image
Groot netwerk
image
Spaar je tijd
image
Kies de beste offerte
image
Maak een afspraak