Carports

Een carport is een semi-overdekte constructie die meestal bestaat uit een kunststof of stalen dak dat wordt ondersteund door stalen of houten palen. Deze sterke en stevige open constructies zijn zeer onderhoudsarm en maken elke buitenruimte compleet. Carports zijn er in verschillende stijlen, die zijn ontworpen om te worden aangesloten aan een huis, garage of ander gebouw. Ook zijn er vrijstaande modellen, die zijn ontworpen om vrijwel overal te worden gemonteerd.

Carports van gegalvaniseerd staal zijn effectief bestand tegen corrosie, afbrokkelen en roest. Een carport met een toegevoegde vinyl coating zorgt voor ultieme duurzaamheid en sterkte in uw structuur. Duurzame vinyl coating op gegalvaniseerd staal heeft een 5 keer hogere coating dikte dan standaard stalen gebouwen. Dit helpt krassen, roest en corrosie te weerstaan ​​en zorgt voor het hoogste niveau van bescherming tegen weersinvloeden, terwijl het de buitenkant van uw carport glans geeft.

Deze hoogwaardige carports zijn verkrijgbaar in zowel vrijstaande als aangebouwde stijlen voor nog meer veelzijdigheid en opties. In tegenstelling tot garages hebben carports geen deuren en hebben ze over het algemeen geen muren. Ze hebben alleen een weerbestendig dak en steunbalken. Over het algemeen heeft een aangebouwde carport ten minste één muur, afhankelijk van hoe deze aan een gebouw is bevestigd.

image
image
01 /
Offertes aanvragen
image
02 /
Gratis & vrijblijvend
image
03 /
Kies voor een beste offerte

Onze tevreden klanten

Via Bestprice.be heb ik een lokale bedrijf gevonden. Heel tevreden met een keuze van de ramen.

Imre Van den Berge

Boekhouder.

Heel gemakkelijk en eenvoudig. Aangeraden!

Katrien De Bruyne

Leerkracht.

De bedrijf heeft zoals afgesproken alle werken gedaan. Top service!

Det Deprez

Manager.

De reden om Bestprice.be te kiezen

image
Bespaar tijd en geld
image
Groot Netwerk
image
Op basis van beoordelingen
image
Dichtbij uw huis

Verschillende soorten carports

image

BA-autoverzekering

Het is wettelijk verplicht.

image

Mini-omniumverzekering

Het is een extra autoverzekering van BA verzekering.

image

Full omniumverzekering

Het is volledig bescherming voor schade van een auto.

image

De bestuurdersverzerkering

Dekt je lichamelijke schade

image

De rechtsbijstandsverzekering

Als het tot een rechtszaak komt, zal die verzekering de kosten (gedeeltelijk) dekken.

image

Een bijstandsverzerkering

Helpt je als je een autopech hebt of een medische bijstand nodig hebt.

Carport met berging

Heeft u onlangs bijvoorbeeld een enorme grasmaaier aangeschaft die u niet buiten wilt laten staan? Dan is een carport met berging het ideale antwoord. Een schuur naast uw carport is ideaal voor het opbergen van al uw tuinspullen, zeker indien u geen tuinhuis heeft. Hoewel u uw opslagruimte natuurlijk kunt vullen met wat u maar wilt:

Voordelen van een carport

Er zijn meerdere redenen om een ​​carport te bezitten, of het nu voor uw huis, bedrijf of gemeenschappelijk gebruik is. Ze beschermen mensen en eigendommen tegen de schadelijke UV-stralen van de zon en tegen guur weer. Ze zijn ook ontworpen om zware weersomstandigheden aan te kunnen. Voor een stijlvolle en functionele manier om uw voertuigen tegen de elementen te beschermen, zijn carports een betaalbare en eenvoudige optie voor elk eigendom.

Bescherm voertuigen tegen de elementen

De belangrijkste reden waarom huiseigenaren een carport kopen, is om voertuigen te beschermen tegen de elementen, waaronder de zon, regen, ijs, hagel en sneeuw. Naast personenauto's kan een carport worden gebruikt om SUV's, vrachtwagens, boten, tractoren en zelfs campers te beschermen. Het carportdak fungeert als een barrière om te voorkomen dat warmte direct de lucht ingaat. In plaats daarvan wordt het geabsorbeerd door het dak en een deel wordt vervolgens terug gestraald naar het voertuig.

Veelzijdigheid

Hoewel het zijn primaire functie is om voertuigen te beschermen, zijn carports meer dan dat. Een carport is een zeer veelzijdige constructie en kan verschillende functies vervullen. Een carport is een schaduwoplossing voor thuis, zakelijk en gemeentelijk gebruik. Er zijn ook behuizing kits beschikbaar voor bepaalde modellen. Met deze kits kunt u uw carport snel omtoveren tot een volledig gesloten structuur.

Hout vs aluminium carport

Twee van de meer populaire materialen die voor carports worden gebruikt, zijn hout en metaal; hier zijn enkele dingen om te overwegen bij het beslissen welk materiaal het beste voor u is.

Houten carports

Een van de redenen waarom mensen vaak een houten carport kiezen in plaats van metaal, is vanwege hoe het eruit ziet. Hout zelf biedt niet alleen veel verschillende ontwerpmogelijkheden, maar het past vaak ook beter bij de stijl van uw huis. U wilt wellicht niet dat de carport afsteekt tegen uw woning, wat soms voorkomt bij bepaalde metalen of aluminium carports.

U kunt de houten carport zelfs op maat laten maken om te passen bij het uiterlijk van uw huis, waardoor het lijkt alsof het er altijd al geweest is. Natuurlijk hebben veel nieuwere metalen carports ook een beste aantrekkingskracht, dus laat dit niet de enige reden zijn om voor een houten carport te kiezen.

Houten carports zijn vaak zwaarder

Hoewel metalen carports vaak duurzamer zijn, zijn houten carports vaak aan de zwaardere kant, vooral als de metalen carport daadwerkelijk van aluminium is gemaakt. Hierdoor is de kans veel kleiner dat ze worden beschadigd bij harde wind of wegwaaien, waardoor uw voertuig mogelijk beschadigd raakt. Een metalen carport die zwaar genoeg is om op zijn plaats te blijven, is meestal erg prijzig ten opzichte van een houten carport.

Aluminium carports

Indien u wilt dat een carport lang meegaat, wordt deze wel beter met metaal. De zwaardere metalen carports zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal, waardoor niet alleen de carport op zijn plaats blijft, maar staal kan ook meer verschillende elementen en weersomstandigheden aan. De metalen carports kunnen alles aan, van regen en sneeuw tot vuur, en ze zullen niet beschadigd raken zoals een houten carport.

Metaal vereist minder onderhoud

Een groot voordeel van metalen carports is dat er veel minder onderhoud aan te pas komt. Om ze ongediertevrij te houden en waterschade te verminderen, hoeft u de carport niet af te dichten zoals u zou doen bij een houten carport. Het heeft ook geen langdurig onderhoud nodig om bepaalde soorten schade te voorkomen. Metaal is tevens heel gemakkelijk schoon te maken.

FAQ Carports

Hoe carport bouwen

Het is altijd het beste om een professionele aannemer in te huren om uw carport te bouwen. Professionals hebben nou eenmaal veel meer ervaring en dit kan een hoop ellende besparen.

Onze prioriteiten

image
Groot netwerk
image
Spaar je tijd
image
Kies de beste offerte
image
Maak een afspraak