Containerverhuur

Staat er een verbouwing in het verschiet? Dan is de kans groot dat u veel afval moet afvoeren. Het huren van een afvalcontainer is de gemakkelijkste manier om te voorkomen dat u deze vele malen moet wegslepen. Dit kan veel afval bevatten en u hoeft het niet rond te slepen. Het bedrijf waar u de container heeft gehuurd, haalt deze op. Voordat u een container gaat huren, dient u zich bewust te zijn van de onderlinge verschillen. Om u te behoeden voor het maken van een verkeerde beslissing, bespreken we in dit artikel waar u op moet letten bij het huren van containers.

image
image
01 /
Offertes aanvragen
image
02 /
Gratis & vrijblijvend
image
03 /
Kies voor een beste offerte

Onze tevreden klanten

Via Bestprice.be heb ik een lokale bedrijf gevonden. Heel tevreden met een keuze van de ramen.

Imre Van den Berge

Boekhouder.

Heel gemakkelijk en eenvoudig. Aangeraden!

Katrien De Bruyne

Leerkracht.

De bedrijf heeft zoals afgesproken alle werken gedaan. Top service!

Det Deprez

Manager.

De reden om Bestprice.be te kiezen

image
Bespaar tijd en geld
image
Groot Netwerk
image
Op basis van beoordelingen
image
Dichtbij uw huis

Verschillende soorten Containerverhuur

image

BA-autoverzekering

Het is wettelijk verplicht.

image

Mini-omniumverzekering

Het is een extra autoverzekering van BA verzekering.

image

Full omniumverzekering

Het is volledig bescherming voor schade van een auto.

image

De bestuurdersverzerkering

Dekt je lichamelijke schade

image

De rechtsbijstandsverzekering

Als het tot een rechtszaak komt, zal die verzekering de kosten (gedeeltelijk) dekken.

image

Een bijstandsverzerkering

Helpt je als je een autopech hebt of een medische bijstand nodig hebt.

Bepaal de grootte van de container

Containers huren kan in verschillende soorten en maten. Sommige mensen huren spontaan een container, maar daar pleiten wij niet voor. Wat houdt je tegen? Het is zonde van het geld om een ​​container te huren die te groot of te klein is. Je kunt niet al je afval in een te kleine container bewaren, dus je hebt waarschijnlijk een extra container nodig. Ook is het onhandig om een ​​te grote container te huren. Hierin kun je al je afval kwijt, maar er blijft altijd ruimte over. Dit lijkt op het eerste gezicht misschien geen probleem, maar houd er rekening mee dat een grote containerhuur veel meer kost. Bepaal daarom, voordat u een container huurt, welke maat u nodig heeft.

Kijk welke soorten afval er in de container mogen

Bij het huren van een container kijken de meeste mensen alleen naar de grootte. Ze denken dat dit het enige is waar ze zich zorgen over moeten maken. Hoewel de grootte van cruciaal belang is, raden we u ook aan te kijken naar de afval artikelen waarvoor de container is ontworpen. Het is niet mogelijk om alle afval zomaar in elke container te gooien. Wordt het een kleine verbouwing? Dan is een container huren voor bouw- en sloopafval voldoende. Als het werk groot is, heeft het de voorkeur om veel containers te huren. Het afval kan dan worden gescheiden. Dit lijkt misschien niet de beste optie, maar het zal u geld besparen. De ene soort afval is veel goedkoper dan de andere.

Containerverhuur de huurtijd

Sommige mensen huren een container slechts voor één dag, terwijl anderen deze voor vele weken of zelfs maanden nodig hebben. Daarom is het essentieel om nauwkeurige afspraken te maken over de huurtijd. Dit voorkomt dat de containerhuur vroegtijdig of wordt beëindigd of te veel wordt verlengd. Controleer altijd of de afgesproken huurtijd is opgeschreven. Kunnen ze de container eerder ophalen? Dan kun je aantonen dat je hem voor langere tijd hebt gehuurd. Houd ook rekening met de duur van de leaseovereenkomst. Een container huren voor een te lange tijd is immers weggegooid geld. U betaalt immers de dagen dat de container niet (meer) in gebruik is.

Wacht niet te lang met het bestellen van uw container

U denkt wellicht dat het nog wat vroeg is om een ​​container te bestellen als je hem hem pas over zes maanden nodig hebt. We raden u echter aan om zo snel mogelijk een container te huren. Veel bedrijven hebben frequente containerverhuur. Als je een week voordat je een container nodig hebt begint te zoeken naar een container, is de kans groot dat je er nergens een kunt vinden. Wacht daarom niet te lang met de huurovereenkomst voor een container. U hoeft op deze manier niet zelf een middel te bedenken om al het afval af te voeren.

Container huren gemengd afval

Bouw- en sloopafval valt onder de term 'gemengd afval'. Een bouwcontainer met daarin verschillende vormen van puin, zoals hout, gips, puin en metaal, staat bekend als een container gemengd afval. Het wordt een container voor gemengd afval genoemd, omdat het een grote hoeveelheid afval kan bevatten die tijdens een verbouwing wordt gegenereerd. Voor meerdere afvalsoorten, zoals hout, zanderige grond en puin, kan een aparte container worden geleverd. Toch is voor veel werkzaamheden een container gemengd afval het meest praktische alternatief, aangezien u minder tijd kwijt bent met het weggooien van uw afval. Verder zijn er bij renovaties vaak kleine volumes van verschillende afvalstromen. Als je iets in zijn eigen container moet weggooien, heb je veel containers nodig die niet vol raken. Dat is zonder twijfel een zonde!

Wat is de definitie van gemengd afval? Zoals eerder vermeld, bestaat gemengd afval uit verschillende afvalstromen die vrijkomen bij restauraties.

De volgende vormen van afval zijn toegestaan ​​in de container gemengd afval

 • Stenen en puin
 • Beton dat is belucht (gewapend beton)
 • Plafondplaten van gietijzer
 • Hout, parket en laminaat behoren tot de mogelijkheden.
 • Metalen radiatoren worden gebruikt als isolatiemateriaal.
 • Kunststoffen van papier en karton
 • Kunststoffen zijn een soort materiaal dat (bijvoorbeeld raamkozijnen)
 • Voorwerpen voor dagelijks gebruik en grofvuil

Ondanks dat er verschillende soorten afval kunnen worden verzameld, zijn niet alle soorten afval toegestaan.

De volgende afvalstoffen mogen nooit in een container gemengd afval

 • Golfplaten autobanden gemaakt met asbesthoudende of asbest achtige substantie
 • Dakresten omvatten dakleer, bitumen en dakgrind met lijm.
 • Gevaarlijk afval, evenals kleine hoeveelheden chemisch afval
 • Elektrische gadgets
 • Lithium-ion batterijen (bijtende of irriterende stoffen)
 • Biologisch afbreekbaar afval
 • Huishoudelijk afval/restafval
 • Chemisch afval, gevaarlijk afval
 • vuil/grond borstelen

Dit afval mag niet in de container gemengd afval omdat het gevaarlijk is (asbesthoudend of asbest achtig materiaal, batterijen, chemisch afval), andere afvalcategorieën kan aantasten (dakpuin, dakleer), of niet meer sorteerbaar is (bodem).

FAQ Containerverhuur

Container huren prijs?

De kosten van het huren van een afvalcontainer worden beïnvloed door het soort afval dat u heeft (bijvoorbeeld puin, hout of dakafval), de hoeveelheid afval die u heeft en de afstand tussen u en het afval containerverhuurbedrijf dat u kiest.

Onze prioriteiten

image
Groot netwerk
image
Spaar je tijd
image
Kies de beste offerte
image
Maak een afspraak