Dakreiniging

Door uw dak regelmatig te reinigen, weet u zeker dat u er maximaal van profiteert. Een vuil dak kan tot allerlei problemen leiden, zoals drainage problemen, een vermindering van de energie-efficiëntie en zelfs ongewenste vegetatiegroei. Door uw dak reinigen op de juiste manier aan te pakken en te onderhouden zonder het daksysteem te beschadigen, maximaliseert u de waarde en verlengt u de levensduur van uw dak.

Een belangrijk onderdeel van het behoud van de uitstraling en het welzijn van uw huis of bedrijfspand is het investeren in routinematige dakreiniging. Uw dak reinigen eenmaal per jaar professioneel laten doen, zorgt ervoor dat het in de best uitziende staat blijft door alle soorten lelijke rommel en ophoping weg te krijgen:

  • Algen
  • Verkleuring
  • Water vlekken
  • Ophoping van stuifmeel
  • Vogelpoep
image
image
01 /
Offertes aanvragen
image
02 /
Vraag een offerte gratis aan
image
03 /
Kies de beste aanbieding

Onze tevreden klanten

Via Bestprice.be heb ik een lokale bedrijf gevonden. Heel tevreden met een keuze van de ramen.

Imre Van den Berge

Boekhouder.

Heel gemakkelijk en eenvoudig. Aangeraden!

Katrien De Bruyne

Leerkracht.

De bedrijf heeft zoals afgesproken alle werken gedaan. Top service!

Det Deprez

Manager.

De reden om Bestprice.be te kiezen

image
Bespaar tijd en geld
image
Groot Netwerk
image
Op basis van beoordelingen
image
Dichtbij
uw huis

Verschillende soorten Dakreiniging

image

BA-autoverzekering

Wettelijk verplicht en dekt de lichamelijke en materiële schade die een derde kan oplopen

image

Mini-omniumverzekering

Het is een extra autoverzekering van BA verzekering.

image

Full omniumverzekering

Het is volledig bescherming voor schade van een auto.

image

De bestuurdersverzerkering

Dekt je lichamelijke schade

image

De rechtsbijstandsverzekering

Als het tot een rechtszaak komt, zal die verzekering de kosten (gedeeltelijk) dekken.
image

Een bijstandsverzerkering

Helpt je als je een autopech hebt of een medische bijstand nodig hebt.

De voordelen van commerciële dakreiniging

De beste dakreiniging experts van particuliere en commerciële faciliteiten leveren kwaliteitswerk voor dakreiniging waardoor uw dak er jarenlang goed uit blijft zien en sterk blijft. Door het kwaliteitswerk dat ze leveren, geniet u gegarandeerd van alle voordelen die dakreiniging te bieden heeft.

Verbeterde uitstraling

Als uw bedrijf afhankelijk is van het aantrekken van klanten, is uiterlijk belangrijker dan ooit. Dit betekent dat het behoud van uw aantrekkingskracht van het allergrootste belang is om ervoor te zorgen dat uw bedrijf een succes wordt, en aangezien een vuil dak die aantrekkelijkheid alleen maar belemmert, zult u merken dat routinematige dakreiniging een essentiële service is voor het succes van uw bedrijf. Dit geldt uiteraard ook voor uw woning die u in de beste staat wilt behouden.

Verwijdering van schadelijke algengroei

U moet aan de gezondheid van u en uw medemensen denken en alle mogelijke voorzorgsmaatregelen nemen om hun gezondheid goed te beschermen. Aangezien er zich in de loop van de tijd schadelijke algen op uw dak kunnen ontwikkelen, zal routinematige dakreiniging, waarbij algen worden weggeblazen, een geweldige investering blijken te zijn om de beste gezondheid van iedereen te garanderen.

Minder noodzaak voor dakreparaties

Het liefst komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Aangezien dakreparaties behoorlijk kostbaar en onverwacht kunnen zijn, is het belangrijk dat u uw dak de zorg geeft die het nodig heeft om sterk te worden en te voorkomen dat u blind wordt voor problemen. Een effectieve manier om uw dak in goede staat te houden, is door te investeren in regelmatige dakreiniging.

Veiligheidsoverwegingen

De meest voor de hand liggende reden waarom u de diensten van dakreiniging professionals zou moeten inschakelen, is veiligheid. Het oppervlak van uw dak kan glad, slijmerig en onveilig worden, vooral nadat het heeft geregend. Als u een verkeerde stap zet, kunt u op de grond vallen en ernstig letsel oplopen. Er zijn veel te veel mensen die van hun dak zijn gevallen terwijl ze probeerden het oppervlak schoon te maken of een beschadigde dakspaan te vervangen.

Dakschade voorkomen

Het dak reinigen is een delicate klus. Dat kunt u het beste aan de professionals overlaten. Als u niet over de juiste apparatuur beschikt, kunt u mogelijk niet alle delen van uw dak bereiken waar algen, schimmels en vuil voorkomen. De staat van uw dak kan van invloed zijn op de waarde van uw huis en hoe de hele buurt eruit ziet voor andere mensen.

Hoewel sommige huiseigenaren besluiten om een ​​hogedrukreiniger te gebruiken om dakreiniging te doen, kan dit behoorlijk gevaarlijk zijn. Water onder druk kan aanzienlijke schade aanrichten, die meer kwaad dan goed kan doen. Als gevolg hiervan moet u mogelijk investeren in dure reparaties om uw dak te herstellen, wat meer zal kosten dan het inhuren van een professioneel dakreiniging bedrijf.

Wanneer u professionals inhuurt, beschikt u over een betaalbare service die de investering meer dan waard is.

Schoonmaken is beter dan vervangen

Ophoping van algen, mos en vuil kan ernstige problemen veroorzaken voor uw dak. Sommige delen van uw dak blijven mogelijk beter behouden dan andere. Nadat tegels zijn beschadigd, is de enige optie die u hebt om ze te vervangen. Wat als de pannen op uw dak nu bijvoorbeeld niet meer beschikbaar zijn?

In deze situaties kan de enige optie zijn om het hele dak te vervangen. Bovendien kosten dakreiniging diensten gewoonlijk slechts drie tot vijf procent van de totale kosten voor het vervangen van uw hele dak. Dit betekent dat het veel beter is om uw dak te laten reinigen dan het geheel te moeten vervangen.

Ontmossen dak

Een groen, met mos bedekt dak kunt u doen denken dat u in een sprookje bent beland, compleet met een schilderachtig huisje van een houthakker. Maar in de echte wereld is mos veel minder een fantasie dan een nachtmerrie. Indien u niet aan dak ontmossen doet, kan het klonterige groen ervoor zorgen dat vrijwel elk dakbedekkingsmateriaal degradeert - meestal hout en asfalt, maar ook metaal, klei en beton - en dus de levensduur drastisch verkort.

Mos begint als een dunne groene laag op en tussen gordel, maar gaat vervolgens door met het optillen van die gordel terwijl het groeit, waardoor water eronder kan sijpelen. Hallo, houtrot en lekkages. Gelukkig een dak ontmossen een taak die u per seizoen of indien nodig kunt laten uitvoeren om uw dak weerbestendig en mooi te houden.

FAQ Dakreiniging

Wat is een dakreiniging?

Regelmatige dakreiniging en -inspecties zijn van cruciaal belang voor het onderhoud van elk dak. Dakdekkers raden aan om een regelmatig preventief onderhoudsprogramma voor uw dak op te stellen. Dit moet bestaan uit een dakreiniging en twee keer per jaar inspecties, idealiter in het voor- en najaar. Een robuust dakonderhoud programma met de juiste dakreiniging kan helpen de levensduur van uw dak te behouden en belangrijke problemen tot een minimum te beperken.
Dakreiniging is, net als andere dakprojecten, een taak voor professionals, niet voor huiseigenaren. De kosten voor dakreiniging liggen, wanneer u een professionele dakreiniger inhuurt, tussen de €375 en €605. Met een landelijk gemiddelde van €490. De kosten voor dakreiniging zijn afhankelijk van factoren als: Hoe groot is uw dak? Van welk materiaal is je dak gemaakt? In welke regio woont u? Afhankelijk van de behoeften van uw dak, kunt u uiteindelijk wel €1.000 uitgeven. Als uw dak klein en eenvoudig is en geen grondige reiniging vereist, kunt u verwachten dat u geld bespaart en dichter bij het lage eind van €200 uitgeeft.

Onze prioriteiten

image
Groot netwerk
image
Spaar je tijd
image
Kies de beste offerte
image
Maak een afspraak