Dressings

Een dressing ook wel kleedkamer genoemd is een aparte ruimte in uw huis die volledig is uitgerust om kleding, schoenen en andere persoonlijke spullen op te bergen. Een kleedkamer is vergelijkbaar met een inloopkast, met als belangrijkste verschil dat een kleedkamer eigenlijk als een aparte ruimte is ingericht, terwijl een dressing kast soms in de slaapkamer wordt geplaatst door middel van een verwijderbare scheidingswand.

De rage van het hebben van een inloopkast of ingebouwde dressing in uw huis is ontstaan ​​in de Verenigde Staten. Heeft u minimaal 4 vierkante meter beschikbaar? Dan kunt u in deze ruimte perfect een dressing kast bouwen.

image
image
01 /
Offertes aanvragen
image
02 /
Gratis & vrijblijvend
image
03 /
Kies voor een beste offerte

Onze tevreden klanten

Via Bestprice.be heb ik een lokale bedrijf gevonden. Heel tevreden met een keuze van de ramen.

Imre Van den Berge

Boekhouder.

Heel gemakkelijk en eenvoudig. Aangeraden!

Katrien De Bruyne

Leerkracht.

De bedrijf heeft zoals afgesproken alle werken gedaan. Top service!

Det Deprez

Manager.

De reden om Bestprice.be te kiezen

image
Bespaar tijd en geld
image
Groot Netwerk
image
Op basis van beoordelingen
image
Dichtbij uw huis

Verschillende soorten Dressings

image

BA-autoverzekering

Het is wettelijk verplicht.

image

Mini-omniumverzekering

Het is een extra autoverzekering van BA verzekering.

image

Full omniumverzekering

Het is volledig bescherming voor schade van een auto.

image

De bestuurdersverzerkering

Dekt je lichamelijke schade

image

De rechtsbijstandsverzekering

Als het tot een rechtszaak komt, zal die verzekering de kosten (gedeeltelijk) dekken.

image

Een bijstandsverzerkering

Helpt je als je een autopech hebt of een medische bijstand nodig hebt.

Laat een dressing op maat voor u produceren

Er zijn tal van voordelen aan het hebben van een op maat gemaakte dressing kast. Maatwerk bespaart u direct ruimte als u een moeilijk in te richten ruimte of een kleine ruimte heeft. Standaard kasten passen immers niet per se in elke ruimte. Schuine wanden of afwijkende hoogtes komen vaak voor, waardoor een mooie afwerking met reguliere kasten onmogelijk is.

Met een dressing op maat heeft u ook de volledige controle over de binneninrichting van uw dressing op maat. Het kan lastig zijn om dressingkasten of modules te selecteren die goed bij elkaar passen. In plaats van te moeten kiezen uit een beperkte selectie van producten van grote fabrikanten, kunt u uw idee realiseren zoals u dat wilt met een op maat gemaakte inloop dressing.

Bovendien zal een op maat gemaakte dressing goed passen bij het ontwerp en de architectuur van uw huis. Dit is een aanzienlijk voordeel in termen van de waarde van uw huis en de potentiële verkoop.

Dressing in uw slaapkamer

Een dressing kast in uw slaapkamer lijkt misschien ongewoon, maar is praktisch en kan u veel tijd besparen.

Zo kunt u:

  • discreet en toegankelijk overstappen op avondkleding
  • een outfit kiezen terwijl u vanuit uw bed naar uw open kleedkamer kijkt
  • snel een extra laag stof voor de koudste nachten erbij pakken

Dressing in de buurt van uw badkamer

Qua ligging is een dressing kast naast uw badkamer een prima keuze. Neem een ​​douche, poets uw tanden en trek uw kleding aan. Het is ongetwijfeld geen overbodige luxe om een ​​kaptafel naast uw toilet te hebben. U kunt eenvoudig schone handdoeken of kamerjassen in de buurt leggen in de dressing kast die dichtbij de badkamer is. Tevens heeft een badkamer normaal gesproken voldoende verlichting en spiegels om het aankleden prettig en eenvoudig te maken. Houd wel rekening met waterdamp die richting uw kleding geraakt indien uw dressing naast de badkamer gelegen is.

Dressing onder een schuin dak plaatsen

Is elke kamer in huis bezet? Misschien is er nog ruimte op zolder of onder het dak. U bent niet de enige met een schuin dak. Ook onder een schuin dak kan een dressing perfect geplaatst worden. Een van de grootste voordelen is dat u gebruik kunt maken van een plek waar u anders niets mee zou doen. Houd rekening met de verschillende hoogtes in de kamer: de kans dat u zelf een dressing kunt maken door verschillende kasten te combineren is klein. De beste keuze in dit geval is om er een te laten maken. Door de toegenomen moeilijkheidsgraad zal de totale prijs voor een dressing op maat wel iets hoger zijn.

Gesloten Dressing

Hoewel een gesloten dressing iets duurder is dan een open optie, biedt het een aantal duidelijke voordelen.

Aantrekkelijkheid

Wanneer u alle kasten met dezelfde materialen af laat werken, is het veel gemakkelijker om een ​​consistente look en stijl te krijgen. Dit kan voor sommige mensen meer geordend of ontspannend overkomen. Vooral met vakmanschap kunt u de deuren van uw dressing op maat geheel naar uw visuele wens laten afwerken.

Beveiliging

Kleding is beter beschermd in gesloten dressings in uw kamer. Een nieuwsgierig huisdier, overmatige vochtigheid, zonlicht of stof hebben minder kans om kwetsbare en/of prachtige stukken aan te tasten. Bovendien zorgt een gesloten kast voor extra privacy: nieuwsgierige ogen kunnen niet door uw kleding heen kijken en overvallers zullen moeite hebben om uw waardevollere accessoires te vinden.

Praktisch

Wilt u het maximale uit uw op maat gemaakte kledingstuk halen? Plaats een enorme spiegel op (een van) de kastdeuren en u bent klaar om te gaan. Kies een dressing met schuifdeuren als de beschikbare ruimte iets kleiner is dan u zou willen maar u toch een gesloten dressing wilt. Bovendien heeft het een goed modern, gestroomlijnd uiterlijk. Wilt u een kleinere, meer voordelige kast die toch gesloten is? Dan is er de optie van een gordijn dressing.

Open Dressing

Er zijn verschillende redenen om voor een ​​open dressing te kiezen:

Economisch

Omdat het aantal materialen en arbeidsuren tot een minimum worden beperkt, is een open dressing minder duur dan een gesloten versie.

Uiterlijk

De inrichting van uw kleedkamer kan zeker een meerwaarde zijn voor de esthetiek van de ruimte als uw garderobe smaakvol wordt tentoongesteld. Misschien wilt u uw gasten gewoon jaloers maken tijdens een rondleiding door uw huis zonder dat u de kastdeuren van uw dressing hoeft te openen.

Ter info

Wilt u in één oogopslag de inhoud van uw dressing kunnen zien? Dan is het een goed idee om de kasten open te houden. Zo ziet u direct welke stukken u dagelijks kunt mixen en matchen voor een perfect ensemble. Bovendien is het eenvoudiger om de opstelling van een open dressing modulair te

FAQ Dressings

Wat is de prijs van dressing op maat?

De dressing op maat prijs varieert aanzienlijk en worden bepaald door een aantal factoren. U bespaart veel geld als u kiest voor een kleinere dressing kast in plaats van een grote full choice dressing. Kijk en vergelijk voor de beste optie voor uw ruimte.

Onze prioriteiten

image
Groot netwerk
image
Spaar je tijd
image
Kies de beste offerte
image
Maak een afspraak