Gordijnen

Als het gaat om het bekijken van verschillende soorten gordijnen die u kunt kopen, zijn er veel factoren waarmee u rekening moet houden. Wilt u raam gordijnen, of bent u op zoek naar iets puur decoratiefs? Zoals een gordijnpaneel, een volant voor de bovenkant van uw huidige gordijnen, of zelfs rond het bed als bedrok? Deze vallen wel in de categorie gordijnen en draperieën - dus het is belangrijk om duidelijk te zijn waar u naar op zoek bent en welke look (of functie) u probeert te bereiken.

U dient ook na te denken over hoe (en waar) u uw gordijnen gaat ophangen. Gaat u een gordijnrail gebruiken of dient u een gordijnroede aan te schaffen. Heeft u al een gordijnroede, maar geen gordijnringen, dan wilt u wellicht een eenvoudig ogende of tule gordijn om op te hangen aan wat u al heeft. Dit zijn allemaal belangrijke zaken om te overwegen om ervoor te zorgen dat u de juiste gordijnen kiest voor uw behoeften.

image
image
01 /
Offertes aanvragen
image
02 /
Gratis & vrijblijvend
image
03 /
Kies voor een beste offerte

Onze tevreden klanten

Via Bestprice.be heb ik een lokale bedrijf gevonden. Heel tevreden met een keuze van de ramen.

Imre Van den Berge

Boekhouder.

Heel gemakkelijk en eenvoudig. Aangeraden!

Katrien De Bruyne

Leerkracht.

De bedrijf heeft zoals afgesproken alle werken gedaan. Top service!

Det Deprez

Manager.

De reden om Bestprice.be te kiezen

image
Bespaar tijd en geld
image
Groot Netwerk
image
Op basis van beoordelingen
image
Dichtbij uw huis

Verschillende soorten Gordijnen

image

BA-autoverzekering

Het is wettelijk verplicht.

image

Mini-omniumverzekering

Het is een extra autoverzekering van BA verzekering.

image

Full omniumverzekering

Het is volledig bescherming voor schade van een auto.

image

De bestuurdersverzerkering

Dekt je lichamelijke schade

image

De rechtsbijstandsverzekering

Als het tot een rechtszaak komt, zal die verzekering de kosten (gedeeltelijk) dekken.

image

Een bijstandsverzerkering

Helpt je als je een autopech hebt of een medische bijstand nodig hebt.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een klassieke keuze voor raambekleding en misschien wel het meest bekende type jaloezieën, daarom is er online een uitgebreid assortiment rolgordijnen in een selectie van kleuren, patronen en maten om uit te kiezen. Hun populariteit is gemakkelijk uit te leggen, want er zijn veel verschillende voordelen aan een rolgordijn, met name de veelzijdigheid ervan. Verduisterende rolgordijnen zijn bijvoorbeeld een uitstekende oplossing om te voorkomen dat ongewenst licht een kamer binnenkomt, vooral tijdens de zomermaanden wanneer de zon vroeg opkomt en uw slaap verstoort. Thermische rolgordijnen helpen ook om de temperatuur in de kamer te reguleren, waardoor u koeler blijft in de zomer en warmer in de winter.

Bovendien werken rolgordijnen in elke kamer, inclusief de keuken, woonkamer, badkamer, eetkamer of slaapkamer. Indien u de juiste lengte koopt, is het zelfs mogelijk om duo rolgordijnen te vinden.

Het patroon van het gordijn zelf kan een subtiele of juist opvallende bijdrage leveren aan uw inrichting. Terwijl de tijdloze charme van gestreepte rolgordijnen ideaal zijn voor de meeste huizen. Zo zijn aantrekkelijke klaprozen perfect voor het toevoegen van een vleugje kleur, terwijl geometrische zwart-witte rolgordijnen uw aandacht trekken en een statement maken.

Het mechanisme van een rolgordijn is ook super eenvoudig en ze worden aan het raamkozijn bevestigd met twee basis beugels en een trekkoord om het rolgordijn omhoog of omlaag te brengen. Als het oude mechanisme van een oudere raambekleding kapot is

Vliegengordijn

Voordat we het weten is het zomer en daarmee komt een toestroom van insecten. Om te proberen onze huizen koeler en comfortabeler te houden, zouden we graag de ramen en deuren open kunnen zwaaien om de frisse lucht binnen te laten. Helaas moedigt dit ook insecten aan om de privacy van onze huizen binnen te dringen. Insecten zijn een grote overlast factor. Gelukkig is de oplossing echt even eenvoudig als kosteneffectief. Vliegengordijnen laten de lucht circuleren maar houden alle soorten ongedierte buiten. Even de voordelen van een vliegengordijn op een rijtje:

- Laat de frisse lucht binnen
- Houdt insecten buiten
- Betaalbaar

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn raambekledingen van zachte stoffen die plat tegen het raam gaan wanneer ze omlaag hangen, maar netjes en scherp worden opgevouwen in horizontale plooien wanneer ze omhoog worden gehaald. Voor het ultieme bedieningsgemak is een gemotoriseerde optie altijd beschikbaar en sterk aanbevolen. Een eenvoudige vouwgordijn resulteert gemakkelijk in horizontale vouwen van gelijke grootte die langs het raam vallen. Vouwgordijnen worden meestal geconstrueerd met een reeks horizontale staven om de zachte plooien te creëren, met oogjes en koorden aan de verkeerde kant om de schaduw omhoog te trekken.

Twee hoofdstijlen van vouwgordijnen

Platte vouwgordijnen

Platte vouwgordijnen zijn gemaakt van een doorlopend stuk stof en hangen plat tegen het raam en zijn gemaakt van horizontale stoffen panelen met stevige staven om de schaduw te versterken. Deze stijl is strakker, biedt een gestructureerde look en is perfect indien u van patronen houdt. Dit zodat het ontwerp overzichtelijk en ongerept blijft. Platte vouwgordijnen geven een strakke en op maat gemaakte look, maar de aantrekkingskracht van een zachte stof voegt diepte toe aan het ontwerp. De unieke vouwen zitten nog steeds stevig vast aan de bovenkant van de kap, wat resulteert in die zachte rondingen bij de raamband, waardoor het uiterlijk van een volant ontstaat. Platte vouwgordijnen hebben extra stof, wat de kamer wat donkerder maakt en hun slanke profiel is een bonus voor Franse deuren en ondiepe ramen.

Zacht gevouwen vouwgordijnen

Zacht gevouwen vouwgordijnen worden ook wel lusvormig, traanvormig of strompelend genoemd en zijn onderscheidend omdat de stof in een kabbelend effect helemaal naar beneden door het raam loopt. Deze stijl behoudt de losse plooien in zowel de verhoogde als de verlaagde positie. Zacht gevouwen vouwgordijnen voegen een informele uitstraling toe en kunnen een romantische sfeer en luchtig gevoel creëren of kunnen op een meer traditionele manier worden gestyled. Aangezien deze vouwgordijnen zijn geconstrueerd met permanente vouwen en de vouwen behouden wanneer ze open zijn, denken velen van ons aan deze stijl bij het overwegen van een vouwgordijn. Zacht gevouwen vouwgordijnen geven een formele, meer traditionele uitstraling en blijven een van de meest populaire decoratieve stijlen.

Verduisterende gordijnen

De beste zonverduisterende gordijnen zijn waarschijnlijk een zware of dikke stof. Dat gezegd hebbende, de lichte, luchtige look en feel van rolgordijnen wordt niet bereikt met verduisterende gordijnen. Overweeg de aanschaf van stevige gordijnroedes en kies roedes die passen bij de stijl van het gordijn. Wanneer u de zonverduisterende gordijnen ophangt, kunt u overwegen een omhullende gordijnroede te gebruiken om af te dichten van de zijkanten van het raam, wilt u ook nadenken over het verlengen van uw omlijsting buiten de raamgrootte om het raam te omsluiten en ervoor te zorgen dat er geen licht door de randen kan sijpelen. Als het gaat om materialen en stoffen, is er een grote verscheidenheid om uit te kiezen bij verduisterende gordijnen. Voor een warmere, geluid blokkerende optie, overweeg zwaardere stoffen zoals fluweel. Terwijl als u hoopt een lichter, luchtiger gevoel te krijgen, een linnenachtige stof meer geschikt is. Er is altijd ook de keuze uit verschillende zonverduisterende rolgordijnen.

FAQ Gordijnen

Wat kosten gordijnen?

Hoeveel kost een gordijn? Nou, het hangt echt van veel factoren af; het kan worden gekocht voor een bedrag zo laag als € 15 of zo hoog als € 200. Het hangt helemaal af van uw eisen.

Onze prioriteiten

image
Groot netwerk
image
Spaar je tijd
image
Kies de beste offerte
image
Maak een afspraak