Jacuzzi’s

Een jacuzzi bubbelbad is het toppunt van ontspanning. De heerlijke warme bubbels en massagejets die de 'whirlpool' jacuzzi zijn naam geven, zijn niet alleen heerlijk ontspannend voor zowel lichaam als geest, maar ze bieden ook verschillende gezondheidsvoordelen.

Volgens onderzoek hebben mensen met "reuma en artritis" of "pijnlijke ledematen" veel baat bij regelmatig gebruik van een bubbelbad. Warm water verlicht de druk op spieren en gewrichten, stimuleert de bloedcirculatie en verlicht ongemak. Het verschil tussen een traditioneel houten vat gevuld met warm water en een 'hot tub' is dat jacuzzi's warm water hebben dat continu in beweging is. Want dit is ook goed voor je fysieke welzijn. HotSpring-jacuzzi modellen hebben bijvoorbeeld meer straalvariatie, waardoor u een complete en aanpasbare hydromassage voor uw lichaam kunt produceren. Hot Spring-jacuzzi's bevatten innovatieve jets die zich richten op bepaalde spiergroepen.

image
image
01 /
Offertes aanvragen
image
02 /
Gratis & vrijblijvend
image
03 /
Kies voor een beste offerte

Onze tevreden klanten

Via Bestprice.be heb ik een lokale bedrijf gevonden. Heel tevreden met een keuze van de ramen.

Imre Van den Berge

Boekhouder.

Heel gemakkelijk en eenvoudig. Aangeraden!

Katrien De Bruyne

Leerkracht.

De bedrijf heeft zoals afgesproken alle werken gedaan. Top service!

Det Deprez

Manager.

De reden om Bestprice.be te kiezen

image
Bespaar tijd en geld
image
Groot Netwerk
image
Op basis van beoordelingen
image
Dichtbij uw huis

Verschillende soorten Jacuzzi’s

image

BA-autoverzekering

Het is wettelijk verplicht.

image

Mini-omniumverzekering

Het is een extra autoverzekering van BA verzekering.

image

Full omniumverzekering

Het is volledig bescherming voor schade van een auto.

image

De bestuurdersverzerkering

Dekt je lichamelijke schade

image

De rechtsbijstandsverzekering

Als het tot een rechtszaak komt, zal die verzekering de kosten (gedeeltelijk) dekken.

image

Een bijstandsverzerkering

Helpt je als je een autopech hebt of een medische bijstand nodig hebt.

Jacuzzi de term

Een jacuzzi is een uitstekende manier om te ontspannen na een lange dag of om tijd door te brengen met familie of vrienden. De termen jacuzzi, spa, whirlpool, hottub: ze betekenen niet hetzelfde, toch is het een feit dat een jacuzzi zorgt voor eersteklas wellness in huis.

De voordelen van een inbouw jacuzzi

Gaat u een jacuzzi kopen? Dan moet u niet alleen bedenken voor hoeveel mensen deze acceptabel moet zijn en of u deze binnen of buiten wilt plaatsen. De volgende beslissing is of u kiest voor een opbouw- of inbouw jacuzzi.

Het spreekt voor zich dat wanneer uw jacuzzi in de grond wordt begraven, deze nog beter opgaat in de rest van uw exterieur. Een inbouw jacuzzi is meer dan alleen een jacuzzi in je tuin begraven; het is volledig geïntegreerd in de architectuur van uw tuin en kan naar wens worden aangepast.

Onderhoud jacuzzi:eenvoudig en noodzakelijk

Nadat u uw jacuzzi heeft aangeschaft, is het onderhouden ervan niet moeilijk, maar wel noodzakelijk. Een goed onderhouden jacuzzi gaat niet alleen langer mee, maar zorgt ook voor een aangenamere, rustige spa-ervaring. Bovendien kunnen de juiste accessoires u helpen geld te besparen op het onderhoud van de jacuzzi.

Jacuzzi deksel

Een goed geïsoleerd dak voor uw jacuzzi is essentieel. Een hoes dekt uw jacuzzi volledig af, waardoor het warmteverlies zo minimaal mogelijk is. Een jacuzzi hoes houdt uw water ook schoner en hygiënischer zonder dat u er veel voor hoeft te doen. Er zijn tegenwoordig talloze deksels voor jacuzzi's verkrijgbaar, variërend in prijs en kwaliteit.

Jacuzzi filter

Een jacuzzi filter is een van de meest vitale onderdelen van uw spa en jacuzzi's kunnen niet zonder filter. Een filter garandeert dat uw water schoon is, zodat u zorgeloos kunt genieten van een ontspannende spa-ervaring. Allerlei bacteriën en schimmels gedijen goed in het water van uw jacuzzi. Omdat ze zich snel vermenigvuldigen in het bad, kunnen ze plakkerige stoffen produceren en zelfs uw water verduisteren na verloop van tijd. Het is een goede beslissing om een filter voor uw jacuzzi aan te schaffen om dit te voorkomen.

Jacuzzi pomp

Een jacuzzi pomp is vereist om het water in de spa in goede staat te houden. Een goede pomp is van vitaal belang voor uw spa, omdat deze het water in beweging houdt. Dit helpt om het water schoon te houden. Stilstaand water is een toevluchtsoord voor algen, schimmels en bacteriën. Wanneer u een pomp in uw jacuzzi installeert, zorgt deze er niet alleen voor dat het water blijft bewegen, maar filtert het ook het water. Zelfs de kleinste vuildeeltjes worden door de jacuzzi pomp uit het water gehaald. Dit zorgt voor een nog aangenamere spa-ervaring!

FAQ Jacuzzi’s

Jacuzzi hoeveel energiekosten?

De kosten om een jacuzzi te laten draaien op ongeveer één euro per dag, met €45 per maand aan de hoge kant. De energiekosten van een bubbelbad variëren voornamelijk op basis van de verwarming, die gewoonlijk tussen 1.500 watt of 6.000 watt verbruikt. De pomp is een andere primaire energieverbruiker met 1.500 watt. De werkelijke jacuzzi energiekosten zijn ook afhankelijk van uw energiekosten per kilowattuur (kWh), uw plaatselijke klimaat en uw onderhouds- en gebruiksgewoonten.

De prijzen van jacuzzi's lopen sterk uiteen. Deze ongelijkheid in de prijzen van spa-jacuzzi's kan aan drie dingen worden toegeschreven. Eerst en vooral hebben de kwaliteit en dichtheid van de isolatie invloed op de prijs van de jacuzzi. Hoe hoger de prijs, hoe meer isolatiemateriaal er wordt gebruikt.

Bovendien is de filtercapaciteit een factor bij het bepalen van de prijs van een jacuzzi. Last but not least beïnvloeden de afwerking en diversiteit in massagejets de prijs van de jacuzzi. Indien u gewoon wilt ontspannen in heerlijk warme bubbels, kunt u een redelijk goedkope jacuzzi kopen. Wilt u echt genieten van een hydromassage, dan zit de jacuzzi in de hogere prijsklasse.

Onze prioriteiten

image
Groot netwerk
image
Spaar je tijd
image
Kies de beste offerte
image
Maak een afspraak