Kasten op maat

Het vinden van de perfecte plek voor uw favoriete spullen kan een uitdaging zijn. Soms is de enige oplossing om uw eigen kast op maat te laten ontwerpen. Het klinkt misschien ingewikkeld, maar gelukkig zijn er voldoende bedrijven die gemakkelijk een moderne kasten op maat ontwerpen welke past bij uw unieke ruimte en behoeften.

Het beste van alles is dat u niet lang hoeft te wachten voordat uw ontwerp is gemaakt. Experts in kasten op maat werken snel met de hoogste kwaliteit materialen, dus uw kasten op maat kunnen binnen vijf weken klaar zijn voor levering. Kies uit honderden maten en opties binnen moderne kasten voor woonkamers, keukens, familiekamers, eetkamers en slaapkamers.

image
image
01 /
Offertes aanvragen
image
02 /
Gratis & vrijblijvend
image
03 /
Kies voor een beste offerte

Onze tevreden klanten

Via Bestprice.be heb ik een lokale bedrijf gevonden. Heel tevreden met een keuze van de ramen.

Imre Van den Berge

Boekhouder.

Heel gemakkelijk en eenvoudig. Aangeraden!

Katrien De Bruyne

Leerkracht.

De bedrijf heeft zoals afgesproken alle werken gedaan. Top service!

Det Deprez

Manager.

De reden om Bestprice.be te kiezen

image
Bespaar tijd en geld
image
Groot Netwerk
image
Op basis van beoordelingen
image
Dichtbij uw huis

Verschillende soorten Kasten op maat

image

BA-autoverzekering

Het is wettelijk verplicht.

image

Mini-omniumverzekering

Het is een extra autoverzekering van BA verzekering.

image

Full omniumverzekering

Het is volledig bescherming voor schade van een auto.

image

De bestuurdersverzerkering

Dekt je lichamelijke schade

image

De rechtsbijstandsverzekering

Als het tot een rechtszaak komt, zal die verzekering de kosten (gedeeltelijk) dekken.

image

Een bijstandsverzerkering

Helpt je als je een autopech hebt of een medische bijstand nodig hebt.

Kasten op maat in de woonkamer

Of het nu gaat om een boekenkast aan weerszijden van een open haard, op maat gemaakte kasten voor uw woonkamer, kleerkasten om uw huishouden georganiseerd te houden, of een entertainmentcentrum voor de drukste kamer in huis, kasten op maat zijn vaak de beste keuze om uw beschikbare ruimte te maximaliseren en tegelijkertijd een knappe en permanente toevoeging aan uw huis. Experts in kasten op maat werken samen met de huiseigenaar en/of bouwer om de mooiste en meest functionele ingebouwde kasten te ontwerpen om hun huis te verbeteren en tegelijkertijd de hoogste functionaliteit voor hun behoeften toe te voegen.

Een ding dat alle woonkamers gemeen hebben, is dat ze tot op zekere hoogte worden gebruikt voor opslag. Onze woonkamers hebben bijvoorbeeld boekenkasten en kasten vol boeken, dvd's, games en een paar cd's die we ondanks digitale kopieën niet kunnen weggooien. Kasten op maat bieden voldoende opbergruimte die past bij de afmetingen van uw woonkamer en de algehele esthetische waarde verbetert.

Kasten op maat in de keuken

Bekend als "het hart van het huis", verdient de keuken zeker die bijnaam. Of u nu een groot familieontbijt maakt, vrienden ontvangt of het servies van oma zorgvuldig terug in de kast plaatst - de keuken is een uiterst belangrijke hulpbron voor u en uw gezin. Wanneer u een kamer in uw huis een koninklijke behandeling gaat geven, is je keuken de sterkste kandidaat!

Voor de meeste huiseigenaren hebben kasten op maat hun voorkeur. Het aanpassen van de kasten voor een keuken is de enige manier om een unieke look te krijgen. Het is ook de beste optie om ervoor te zorgen dat u voldoende opslagruimte heeft om aan de behoeften van uw huishouden te voldoen.

Bij het plannen van kasten op maat laten maken is het cruciaal om met een ontwerper te werken. Hun expertise zal helpen om de overweldiging van uw besluitvormingsproces weg te nemen. Er komt veel kijken bij kasten die op maat gemaakt zijn, dus het is essentieel om een deskundig team te hebben om te helpen.

Kasten op maat in de slaapkamer

Kledingkasten die perfect voor u zijn ontworpen, gebouwd en gemonteerd, in uw eigen slaapkamer. Experts die kasten op maat maken, bieden een volledig op maat gemaakt product dat naar uw smaak is, individueel en onmiddellijk uw slaapkamer ruimte optimaliseert - van muur tot muur en van vloer tot plafond. Indien u moeite heeft met ruimte in uw slaapkamer en een manier nodig heeft om meer ruimte te creëren zonder dat uw kamer kleiner of rommelig lijkt, dan is een inbouwkast op maat misschien de juiste oplossing voor jou. Onze kasten zijn uniek en zijn ontworpen om perfect in uw kamer te passen en niet uit te steken als een zere duim. Het doel is om u extra ruimte en opbergruimte te geven en tegelijkertijd de algehele uitstraling van de kamer te verbeteren.

Redenen om kasten op maat te laten maken

In plaats van een grote kasten verkoper of ontwerpcentrum...

  • Experts die kasten op maat maken komen persoonlijk bij u langs om te meten en u te helpen met het inrichten van uw keuken. Zij kennen elk aspect van dit vak, van het ontwerpen en opmeten tot het fabriceren en installeren van de kasten.
  • Als een ruimte een bepaalde afmeting heeft, zal ik deze ten volste benutten. Kasten zonder frame vergroten de ruimte nog meer omdat u geen ruimte achter een frame verliest.
  • Experts die kasten op maat maken kiezen de beste materialen voor functie, duurzaamheid en stijl. Zij ontwerpen uw kasten naar uw levensstijl en specificaties.
  • U zult trots zijn om uw vrienden uw nieuwe kasten op maat te laten zien.

FAQ kasten op maat

Wat kost een kast op maat?

Of u nu uw keukenkasten verbouwt of overweegt nieuwe kasten toe te voegen aan uw badkamer, op maat gemaakte kasten zijn een geweldige manier om uw huis te personaliseren. Maar wat kost een kast op maat? Als huiseigenaar zullen veel factoren uiteindelijk van invloed zijn op uw totale projectkosten. Van arbeidskosten tot de materialen die u kiest. Zie hieronder een algemeen gemiddelde van België. De prijzen van op maat gemaakte kasten variëren van € 150 - €400 per lineaire meter.
Nationaal gemiddelde - € 585
Gemiddeld kostenbereik - €300 - €1.400
Lage kosten - €40
High-end kosten - €9.600

Onze prioriteiten

image
Groot netwerk
image
Spaar je tijd
image
Kies de beste offerte
image
Maak een afspraak