Keukens op maat

Een keuken op maat is gemaakt om perfect in uw kamer te passen en zorgt voor een meer persoonlijke ruimte. U hoort wellicht de term 'keuken op maat' rondspoken in je zoektocht naar een nieuwe keuken, en voor het juiste project kan een keuken op maat niet kloppen. Het biedt u waarschijnlijk de beste kwaliteit meubels en een keukenontwerp dat tot op de laatste centimeter optimaal gebruik maakt van de ruimte waarmee u werkt. Werken met een keuken op maat expert betekent dat ze uw exacte behoeften en stijl kunnen vertalen in het ontwerp.

Er kan echter enige verwarring bestaan over wat precies telt als een keuken op maat. We breken het jargon even voor u af, zodat u precies weet wat u kunt verwachten bij het zoeken naar en werken met een keuken op maat expert.

image
image
01 /
Offertes aanvragen
image
02 /
Gratis & vrijblijvend
image
03 /
Kies voor een beste offerte

Onze tevreden klanten

Via Bestprice.be heb ik een lokale bedrijf gevonden. Heel tevreden met een keuze van de ramen.

Imre Van den Berge

Boekhouder.

Heel gemakkelijk en eenvoudig. Aangeraden!

Katrien De Bruyne

Leerkracht.

De bedrijf heeft zoals afgesproken alle werken gedaan. Top service!

Det Deprez

Manager.

De reden om Bestprice.be te kiezen

image
Bespaar tijd en geld
image
Groot Netwerk
image
Op basis van beoordelingen
image
Dichtbij uw huis

Verschillende soorten autoverzekeringen

image

BA-autoverzekering

Het is wettelijk verplicht.

image

Mini-omniumverzekering

Het is een extra autoverzekering van BA verzekering.

image

Full omniumverzekering

Het is volledig bescherming voor schade van een auto.

image

De bestuurdersverzerkering

Dekt je lichamelijke schade

image

De rechtsbijstandsverzekering

Als het tot een rechtszaak komt, zal die verzekering de kosten (gedeeltelijk) dekken.

image

Een bijstandsverzerkering

Helpt je als je een autopech hebt of een medische bijstand nodig hebt.

Wat zijn keukens op maat?

Wat een keuken op maat is, hangt af van aan wie u het vraagt. Er zijn technisch gezien geen specifieke criteria waaraan een keukenmaker moet voldoen om zijn keuken op maat te kunnen noemen.

Sommige mensen beschouwen een keuken op maat wanneer een keuken speciaal voor u op bestelling is gemaakt, in vergelijking met een keuken die van het schap wordt geplukt, zoals vaker voorkomt bij winkels in de winkelstraten. Hoe dan ook, u zult waarschijnlijk samenwerken met een keukenontwerper om een ​​ontwerp te maken dat bij uw ruimte past.

Voor de op maat gemaakte purist betekent een keuken op maat echter dat de keuken specifiek is ontworpen en gemaakt voor uw ruimte, zonder de beperkingen van standaard kastafmetingen. Hoewel dit betekent dat individuele elementen kunnen worden aangepast, werken keuken op maat experts nog steeds binnen hun eigen reeks meubelstijlen.

Een echt op maat gemaakte, eenmalige keuken zal eerder worden gemaakt met een onafhankelijke maker of een high-end keukenmerk, en biedt de kans om eenmalige keukens te creëren, met aangepaste afwerkingen, stijlen en ontwerpelementen.

Wat zijn de voordelen van een keuken op maat?

Hoewel veel keuken op maat experts beproefde en vertrouwde afmetingen voor kasten zullen gebruiken, aangezien elk stuk op maat wordt gemaakt, kunnen de afmetingen worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw huis. Dit betekent dat op maat gemaakte kasten zijn ontworpen om plaats te bieden aan lastige en oneffen ruimtes, waardoor het potentieel van uw keuken op maat wordt gemaximaliseerd, van opbergruimte tot werkblad tot het plaatsen van dat extra broodnodige apparaat.

Hoe worden keukens op maat gemaakt?

Vanwege de aard van keukens op maat, worden ze vaker gemaakt met behulp van traditionele schrijnwerk methoden en hoogwaardige productietechnieken. Dit draagt bij aan de kwaliteit van een op maat gemaakte keuken, waardoor sterke, duurzame details mogelijk zijn, zoals zwaluwstaartverbindingen op laden. Keukens op maat worden vaak ook met de hand beschilderd.

Is een keuken op maat de moeite waard?

Een keuken op maat kan een goede investering zijn voor uw huis, het gebruik van de ruimte in uw keuken verbeteren en bijdragen aan de wederverkoopwaarde van het onroerend goed. Door de kwaliteit van het vakmanschap, de gebruikte materialen en armaturen, gaat een keuken op maat veel langer mee dan een budget alternatief.

Een houten keuken van goede kwaliteit kan in de toekomst ook worden opgefrist en opnieuw geverfd, als u besluit dat u iets wilt veranderen. Wanneer u echter op zoek bent naar kwaliteit, maar een relatief eenvoudige ruimte hebt om mee te werken, of indien u aan het bouwen of uitbreiden bent om een nieuwe ruimte te creëren, kunt u wellicht kiezen voor een luxe merk dat gebruik maakt van kasten met standaardafmetingen om de totale kosten.

Merken als Kin by Mowlem en Brookmans by Smallbone zijn bijvoorbeeld zustermerken van de keuken op maat bedrijven en bieden een meer budgetvriendelijke versie van hun op maat gemaakte keuken ontwerpen.

FAQ Keukens op maat

Keukens op maat prijs?

Trek bij uw keuken op maat ongeveer 50% van uw budget uit voor de kasten, 25-35% voor apparaten en werkbladen en tenslotte ongeveer 15-25% voor de installatie. De prijs van een keuken op maat kunnen sterk variëren, afhankelijk van de grootte, de gebruikte materialen en de fabrikant, maar over het algemeen zijn het geen goedkope keukens.

Onze prioriteiten

image
Groot netwerk
image
Spaar je tijd
image
Kies de beste offerte
image
Maak een afspraak