LED verlichting

De technologie van LED verlichting is zeer modern, zuinig en natuurlijk milieuvriendelijk. Deze technologie is een integraal onderdeel geworden van de verlichtingswereld. En waarom? Omdat LED verlichting zoveel overtuigende voordelen biedt die gewoon niet kunnen worden genegeerd.

Profiteer van grote besparingen LED verlichting - deze lampen verbruiken 90 procent minder energie dan traditionele gloeilampen. Ligt de omgeving u aan het hart? Deze energiebesparende verlichtingsoplossing is volledig kwikvrij en produceert dankzij de lange levensduur zeer weinig afval

Bent u klaar met het constant wisselen van lampen? Het is verleden tijd met duurzame LED verlichting (tot 50.000 uur). Onmiddellijke helderheid van 100% - dit is ideaal voor lampen met bewegingsdetectoren. Met LED verlichting branden de lampen op 100% helderheid zodra ze worden ingeschakeld. LED lampjes zijn er in verschillende kleurtemperaturen, dus geschikt voor alle doeleinden

image
image
01 /
Offertes aanvragen
image
02 /
Gratis & vrijblijvend
image
03 /
Kies voor een beste offerte

Onze tevreden klanten

Via Bestprice.be heb ik een lokale bedrijf gevonden. Heel tevreden met een keuze van de ramen.

Imre Van den Berge

Boekhouder.

Heel gemakkelijk en eenvoudig. Aangeraden!

Katrien De Bruyne

Leerkracht.

De bedrijf heeft zoals afgesproken alle werken gedaan. Top service!

Det Deprez

Manager.

De reden om Bestprice.be te kiezen

image
Bespaar tijd en geld
image
Groot Netwerk
image
Op basis van beoordelingen
image
Dichtbij uw huis

Verschillende soorten LED verlichting

image

BA-autoverzekering

Het is wettelijk verplicht.

image

Mini-omniumverzekering

Het is een extra autoverzekering van BA verzekering.

image

Full omniumverzekering

Het is volledig bescherming voor schade van een auto.

image

De bestuurdersverzerkering

Dekt je lichamelijke schade

image

De rechtsbijstandsverzekering

Als het tot een rechtszaak komt, zal die verzekering de kosten (gedeeltelijk) dekken.

image

Een bijstandsverzerkering

Helpt je als je een autopech hebt of een medische bijstand nodig hebt.

Hoe werkt LED verlichting?

LED staat voor "light-emitting diode". Ze bevatten een halfgeleider verbinding, die elektrische energie omzet in licht. Moderne LED verlichting onderscheidt zich door hun energie-efficiëntie en lange levensduur. Deze voordelen zijn vooral belangrijk als het gaat om de bescherming van het klimaat en ons milieu. Maar het is niet alleen elektriciteit die leds besparen in vergelijking met andere verlichtingstechnologieën; ze verminderen ook drastisch het afval omdat de LED lampje zelden vervangen hoeven te worden.

Voor welke ruimtes is LED verlichting geschikt?

Er is geen ruimte waar ze niet werken. LED lichtjes kunnen en moeten worden gebruikt voor de hele buiten- en binnenruimte van uw huis – van de badkamer en keuken tot de woonkamer en slaapkamer, tot de gang en het trappenhuis. Er zijn zoveel overtuigende voordelen aan moderne LED-technologie dat er echt geen ruimte in of rond het huis is waar LED's niet geschikt voor zijn.

Welke LED verlichting is er voor binnen?

Er zijn echt geen beperkingen als het gaat om LED-technologie: als u uw huis wilt verlichten met LED's, kunt u genieten van een schat aan opties. Alle verlichtingsmogelijkheden die u zich maar kunt wensen, kunnen met moderne LED-technologie worden gerealiseerd - van plafondlampen tot decoratieve stripverlichting. Kijk zelf maar:

LED plafondverlichting

Als het om lichtontwerp gaat, kunt u het beste beginnen met algemene verlichting – welke kamer u ook overweegt. Het zorgt ervoor dat alles egaal verlicht is, zodat u zich goed kunt oriënteren. LED plafondverlichting in het plafond kan dit probleemloos voor u doen. U zult zelfs verrast zijn om alle kleuren, vormen, materialen en stijlen te ontdekken waarin deze lampen voorkomen.

LED wandlampen

Daarnaast zorgt LED verlichting aan de wand voor een goede algemene verlichting in uw woonkamer. Extravagante designs zijn ideaal voor deze lamp omdat ze op ooghoogte hangen. Dit is wat ze onderscheidt - ze zijn het echte middelpunt van de kamer.

LED-spots

LED-spots zijn echte alleskunners. Ze kunnen ofwel de hele kamer verlichten of zich op één plek concentreren, zoals op een schilderij. Afhankelijk van uw individuele behoeften en vereisten, kan het zinvol zijn om ofwel een model met één lamp of een model met meerdere lampen te gebruiken. Met een meerlampsmodel LED verlichting kan de ruimte worden verlicht met een aangenaam licht dat allemaal in verschillende richtingen is gedraaid.

LED verlichting vloer

Een warme sfeer in een ruimte en deze uitnodigend maken – heel eenvoudig met een LED verlichting in de vloer. Waarschijnlijk heeft u er al genoeg ruimte voor, omdat ze op de grond staan ​​en dus weinig ruimte innemen. Als de betreffende kamer weinig ruimte heeft, kunt u ook kiezen voor een hanglamp.

LED lichtbalken

Niet alleen voor de kelder, LED-lichtbalken voegen een bijzonder karakter toe, waar ze ook worden geplaatst. Gebruikt achter een koof aan de bovenkant van de muur, op kasten of onder keukenkastjes, kan LED verlichting zorgen voor een zeer aangename, indirecte verlichting. LED lichtbalken zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleurtemperaturen, waardoor u naar hartenlust kunt experimenteren.

Decoratieve LED verlichting

Decoratieve lampen zoals LED kaarslampen en LED gordijnlampen zijn briljante accessoires om uw woonruimte nog gezelliger te maken. Met deze LED verlichting, die vaak op batterijen werken, kut u de finishing touch creëren. Dankzij de moderne LED-technologie, die in vergelijking met andere verlichtingstypes heel weinig energie verbruikt, hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw LED-kaars te lang blijft branden.

Welke LED verlichting is er voor buiten?

Voor sfeervolle avonden buiten in de zomer of kerstverlichting rond uw hele huis in de winter - tuinverlichting is het hele jaar door nodig. Sfeer, gemak en veiligheid zijn aspecten die sterk worden beïnvloed door goed op elkaar afgestemde buiten LED verlichting. En de keuze is enorm:

  • LED wandlampen – voor entrees en de gehele buitengevel
  • LED-plafondlampen – voor luifels, tuinhuizen, tuinhuisjes en carports
  • LED hanglampen – voor beschutte terrassen en balkons
  • LED-paalverlichting – voor veiligheid op uw tuinpaden
  • LED sokkellampen – voor muren, terrassen en paden
  • LED-paalverlichting – voor goed onderhouden delen van de tuin die veel verlichting nodig hebben
  • LED-vloerinbouwlampen – voor opritten, bloemperken, gazons en grind
  • LED-buitenspots – voor het verlichten van huisgevels en planten
  • LED-lampen op zonne-energie – voor iedereen die niet afhankelijk wil zijn van het elektriciteitsnet

Waarom een professional voor LED verlichting inhuren?

Er zijn een aantal doe-het-zelfprojecten die u kunt uitvoeren, zoals het vervangen van lampen of het vervangen van stopcontacten. Het is een ander verhaal wanneer u een nieuw LED verlichting armatuur moet installeren. Eén verkeerde stap kan een anders betaalbare baan een stuk duurder maken. Het is zelfs riskant en gevaarlijk om de installatie zelf te doen. Daarom dient voor deze specifieke klussen een elektricien inhuren!

FAQ LED verlichting

Hoe lang gaat LED verlichting mee?

LED lampjes hebben een levensduur tot 50.000 uur. Met andere woorden, indien u een led-lamp 4 uur per dag gebruikt, gaat de lamp ruim 34 jaar mee. Vrij lang!
Mocht uw licht het toelaten, ja, maar houd er rekening mee dat er ook LED verlichting is met niet-vervangbare LED's. Deze LED lichtjes zijn ingebouwd. Dit is geweldig voor compacte, innovatieve ontwerpen - en u hoeft zich geen zorgen te maken dat u uw lamp na een korte tijd moet vervangen.

Onze prioriteiten

image
Groot netwerk
image
Spaar je tijd
image
Kies de beste offerte
image
Maak een afspraak