Metselwerken

Huizen gebouwd van baksteen en steen zijn mooi, duurzaam en bieden tientallen jaren bescherming tegen het weer. Na verloop van tijd en onder extreme omstandigheden kan er echter schade optreden aan metselwerken. Bakstenen kunnen uit het metselwerk vallen of verschuiven. Scheuren kunnen van de ene op de andere dag lijken te verschijnen. Het is misschien verleidelijk om dit als een metselwerken doe-het-zelf-project te zien, maar metsel- en baksteenreparatie kan ingewikkelder zijn dan het lijkt.

image
image
01 /
Offertes aanvragen
image
02 /
Gratis & vrijblijvend
image
03 /
Kies voor een beste offerte

Onze tevreden klanten

Via Bestprice.be heb ik een lokale bedrijf gevonden. Heel tevreden met een keuze van de ramen.

Imre Van den Berge

Boekhouder.

Heel gemakkelijk en eenvoudig. Aangeraden!

Katrien De Bruyne

Leerkracht.

De bedrijf heeft zoals afgesproken alle werken gedaan. Top service!

Det Deprez

Manager.

De reden om Bestprice.be te kiezen

image
Bespaar tijd en geld
image
Groot Netwerk
image
Op basis van beoordelingen
image
Dichtbij uw huis

Verschillende soorten Metselwerken

image

BA-autoverzekering

Het is wettelijk verplicht.

image

Mini-omniumverzekering

Het is een extra autoverzekering van BA verzekering.

image

Full omniumverzekering

Het is volledig bescherming voor schade van een auto.

image

De bestuurdersverzerkering

Dekt je lichamelijke schade

image

De rechtsbijstandsverzekering

Als het tot een rechtszaak komt, zal die verzekering de kosten (gedeeltelijk) dekken.

image

Een bijstandsverzerkering

Helpt je als je een autopech hebt of een medische bijstand nodig hebt.

De meest voorkomende soorten metselwerken

Metselaars werken met beton, steen en baksteen, installeren keermuren, patio's, schoorstenen en bouwen huizen. Zelfs kleine elementen, zoals een pad of accentmuur met een steen fineer, kunnen de aantrekkingskracht van uw huis enorm verbeteren. De primaire metselwerken zijn onder meer muur metselen, tuinmuur metselen en betonblok metselen:

  • Steenhouwers werken zowel met natuursteen en gefabriceerde steen als met fineer producten. Ze gebruiken hun metselwerken expertise om de gevels van huizen, binnen- en buitenmuren en vloeren te bouwen die passen bij het uiterlijk en het ontwerp dat nodig is.
  • Metselaars verwerken echte en vervaardigde baksteen, of het nu fineer of massief is. Ook bekend als metselaars, vereist hun werk aandacht voor detail omdat de lijnen uniform moeten zijn. Ze installeren vaak kolommen, schoorstenen en open haarden. Metselaars bouwen ook buitenmuren en patio' s middels metselwerken.
  • Betonmetselaars werken met blok- en gestort beton. Ze kunnen de oppervlakken kleuren, betonnen balken en kolommen maken of de kleine stenen in trottoirs en muren blootleggen. Het proces dat ze gebruiken, hangt af van wat er wordt gebouwd en de locatie. Een fundering vraagt ​​om een ​​andere aanpak dan een buitenmuur of trottoir.

Waarom een ​​metselwerken specialist inhuren?

Metselaars hebben de training die nodig is voor het uitvoeren van een breed scala aan thuisprojecten zoals muur metselen, tuinmuur metselen en betonblok metselen. Van het bouwen van een huis tot het repareren van bestaande functies en funderingen. Het inhuren van ervaren professionals kan u op verschillende manieren ten goede komen.

Efficiëntie bij metselwerken

Hoewel het in eerste instantie misschien lijkt dat het zelf oplossen van een probleem een ​​economische zet is, kan metselwerken op de lange termijn tijdrovend en zwaar werk zijn. Professionals begrijpen hoe ze de situatie moeten beoordelen. Ze kunnen de site voorbereiden en de metselwerken taak sneller voltooien dan iemand zonder ervaring. Dit kan u ook geld besparen op benodigdheden, omdat zij weten welke materialen het beste werken voor het betreffende probleem.

Expertise in metselwerken

Professionele metselaars hebben de expertise om de schade aan uw baksteen, steen of beton te beoordelen. Soms kan wat lijkt op een snelle oplossing voor een klein metselwerken probleem wijzen op een ernstiger probleem. Een afbrokkelende steen kan duiden op gevaarlijke funderingsproblemen. De kennis van een metselaar over de structuur en materialen kan ervoor zorgen dat de metselwerken zoals muur metselen, tuinmuur metselen en betonblok metselen correct wordt uitgevoerd.

Gelicentieerd en verzekerd

Elk bedrijf of aannemer die wettelijk is toegestaan ​​om metselwerken aan te bieden, moet een vergunning hebben. Om de licentie te behouden, moeten ze verschillende regels en voorschriften volgen. Door een erkende metsel aannemer in te huren, zorgt u ervoor dat zij over de kennis en expertise beschikken om het metselwerken goed uit te voeren.

Professioneel projectmanagement

Voor kleine metselwerken reparaties kan een project slechts een of twee personen voor een korte periode nodig hebben. Grotere projecten kunnen echter complex worden. Wanneer u een professionele, erkende metselwerken aannemer inhuurt, hebben zij de expertise om toezicht te houden op het hele project en ervoor te zorgen dat het op tijd wordt voltooid volgens uw budget, volgens uw specificaties. Als u het project zelf voltooit, betaalt u waarschijnlijk winkelprijzen voor benodigdheden. Aangezien aannemers van metselwerken industriële connecties hebben, kunt u de beste prijzen krijgen voor bouwmaterialen, wat kan resulteren in aanzienlijke besparingen.

De nadelen van doe-het-zelf metselwerken

Of u nu op eigen houtje een muur gaat metselen, tuinmuur gaat metselen of betonblok gaat metselen er hangen nadelen aan. Indien u scheuren in de steen, baksteen of beton van uw huis opmerkt, kan het zelf repareren van metselwerken gevaarlijk zijn, vooral als u op een ladder moet klimmen om er gemakkelijk bij te kunnen. Hoewel het toevoegen van mortel de scheur opvult, wordt het probleem mogelijk niet verholpen. Zodra een chip, breuk of andere breuk zichtbaar is, kan er onderliggende schade zijn. Om het probleem op de juiste manier op te lossen, moet het oppervlak worden voorbereid.

U kunt het metselwerken defect verbergen, maar de scheuren zullen waarschijnlijk gewoon terugkomen. Doe-het-zelf kits lijken misschien een voordelige manier om te gaan, maar door het probleem niet bij de wortel aan te pakken, kan de schade de structurele integriteit van uw schoorsteen, terras, muur of huis aantasten.

De arena voor doe-het-zelf-renovatie in onder andere metselwerken is de afgelopen decennia geëxplodeerd. Tegenwoordig is er een breed scala aan soorten bakstenen en mortel, en ze zijn niet allemaal compatibel met elkaar. Als u een combinatie gebruikt die niet werkt, kan de structuur in zeer korte tijd mislukken. Het kan een reparatie cyclus van metselwerken starten die binnen een paar jaar kostbaar wordt.

FAQ Metselwerken

Wat kosten metselwerken?

Factoren die van invloed zijn op de kosten van metselwerken. Bij het plannen van een nieuwe bakstenen muur metselen is het belangrijk om de factoren te begrijpen die van invloed zijn op de totale kosten. De belangrijkste beïnvloedende factoren zijn:

  • Hoogte en lengte van de muur
  • Type stenen
  • Kwaliteit van materialen
  • Vorm van de muur (bochten en hoeken kunnen kosten met zich meebrengen)
  • Eventuele voorbereidende werkzaamheden, zoals extra afgraven of egaliseren van grond
  • Waar u woont
Deze factoren maken het lastig om een gemiddeld bedrag voor metselwerken te noemen.

Onze prioriteiten

image
Groot netwerk
image
Spaar je tijd
image
Kies de beste offerte
image
Maak een afspraak