Mortex

Mortex: van keuken tot badkamer, voor een waterdichte betonlook. Mortex heeft een beton aspect en is direct waterdicht wanneer het gelegd wordt. En bovendien heeft het maar weinig onderhoud nodig. Dit zijn slechts enkele van de talrijke voordelen van Mortex.

Mortex is een sierpleister die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een doorlopende betonlook. Mortex is een sierpleister op kalk- en cement basis. Het materiaal staat bekend om het afgeven van een glad beton uiterlijk. Als gevolg hiervan wordt mortex veel gebruikt om wanden en vloeren te pleisteren. Mortex wordt ook gebruikt om inloopdouches, wastafels en badkuipen af ​​te werken. Mortex is een uitstekende optie, vooral in gebieden waar waterdichtheid van cruciaal belang is.

image
image
01 /
Offertes aanvragen
image
02 /
Gratis & vrijblijvend
image
03 /
Kies voor een beste offerte

Onze tevreden klanten

Via Bestprice.be heb ik een lokale bedrijf gevonden. Heel tevreden met een keuze van de ramen.

Imre Van den Berge

Boekhouder.

Heel gemakkelijk en eenvoudig. Aangeraden!

Katrien De Bruyne

Leerkracht.

De bedrijf heeft zoals afgesproken alle werken gedaan. Top service!

Det Deprez

Manager.

De reden om Bestprice.be te kiezen

image
Bespaar tijd en geld
image
Groot Netwerk
image
Op basis van beoordelingen
image
Dichtbij uw huis

Verschillende soorten van mortex

image

BA-autoverzekering

Het is wettelijk verplicht.

image

Mini-omniumverzekering

Het is een extra autoverzekering van BA verzekering.

image

Full omniumverzekering

Het is volledig bescherming voor schade van een auto.

image

De bestuurdersverzerkering

Dekt je lichamelijke schade

image

De rechtsbijstandsverzekering

Als het tot een rechtszaak komt, zal die verzekering de kosten (gedeeltelijk) dekken. 45654645

image

Verzekering

Als het tot een rechtszaak komt, zal die verzekering de kosten (gedeeltelijk) dekken. 45765878678

Mortex badkamer

Een Mortex badkamer is dan ook een goede investering. Indien u een moderne en elegante badkamer wilt, is mortex de beste keuze. Als gevolg hiervan zijn er een aantal praktische voordelen aan deze methode. Dit is het gevolg van de uitzonderlijke kwaliteiten van mortex. Hij is onder andere waterdicht, waardoor er geen vocht naar binnen kan. Hierdoor komt mortex in de badkamer erg goed tot zijn recht.

Mortex keuken

Op zoek naar een modieuze afwerking voor uw (nieuwe) keuken? Zoek niet verder. Mortex in de keuken kan heel goed uw favoriet worden. Mortex is een sierpleister die uw keuken of woonkamer een elegant betoneffect geeft. Mortex is verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen. Alles, van vloeren tot muren tot plafonds, maar ook keuken- en badkamermeubilair, kan van duurzame mortex worden gemaakt.

Mortex is qua onderhoud erg eenvoudig. Bij gebruik als spatwand op de stoof kunnen de waterdichte eigenschappen van het materiaal heel gunstig zijn. Dit is echt een redder in nood. Een mortex keukenblad is ook hittebestendig, dus u kunt er ook hete pannen op zetten.

Verschillende mortex kleuren mogelijkheden

Grijs is ongetwijfeld de meest populaire kleur voor mortex, het is echter niet de enige keuze. Durft u te experimenteren met een nieuwe mortex kleurcombinatie? Grote kans dat u uw favoriete tint vindt tussen de meer dan 40 opties. U hoeft zich niet elke keer aan hetzelfde mortex kleuren schema te houden en het kan zijn dat er veel kleurnuances op hetzelfde oppervlak verschijnen voor een natuurlijke uitstraling. Of creëer een mooi contrast met een lichtgrijze vloer en een donkergrijze wand. Van ultraglad tot ruig en robuust, er is voor elk wat wils.

Kies de mortex afwerking die bij uw woning past

Wilt u een schone, glanzende uitstraling? Dan kunt u de mortex expert verzoeken de pleister gelijkmatig aan te brengen. Houdt u meer van een wat stoerdere uitstraling? Afhankelijk van de korrelgrootte van het mortelmengsel en de afwerking procedure krijgt u een andere textuur of patroon. Mortex is een echte kameleon die praktisch elke vorm kan aannemen.

Mortex extreem flexibel toepasbaar

Mortex is in de eerste plaats een geprefereerd alternatief voor gietvloeren in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Mortex geeft u namelijk veel meer flexibiliteit voor de afwerking. Unieke patronen of texturen zijn bijvoorbeeld bij een standaard gietvloer niet denkbaar. Mortex is ook een van de weinige materialen die voor zowel de vloer als de wanden kunnen worden gebruikt. Uw kamer lijkt meteen een samenhangend geheel!

Mortex is ook een uitstekende keuze voor renovaties, vooral wanneer u tijdrovende en kostbare sloopwerk wilt voorkomen. Om nog maar te zwijgen over alle schoonmaakwerkzaamheden die daarbij horen. Waarom mortex een geschikte keuze is? U kunt elke droge, stevige en dragende ondergrond als basis gebruiken. Het is niet nodig om uw oude tegel, stenen of houten wand of vloer te demonteren. Een dunne mortellaag duurt slechts 2 tot 6 millimeter om aan te brengen. Een frisse look zonder meer ruimte in beslag te nemen!

Alle mortex voordelen op een rijtje

Geschikt voor vloerverwarming. Mortex is een geschikte geleider voor vloerverwarming omdat het warmte vasthoudt. Geen koude tenen meer!

Waterbestendig. Uw wanden en vloeren zijn volledig waterdicht aangezien Mortex absoluut naadloos is. En dat zonder het gebruik van extra behandelingen! Er zijn geen voegen die lekkage veroorzaken, in tegenstelling tot bijvoorbeeld tegels. Kortom, Mortex is een uitstekende keuze voor natte ruimtes zoals de badkamer en keuken, en u kunt het zelfs gebruiken om een ​​geweldig zwembad te bouwen.

Eenvoudige renovaties. U hoeft geen tijd en geld te besteden aan arbeidsintensief sloopwerk, aangezien Mortex zo dun is en op vrijwel elke ondergrond kan worden aangebracht! Er zijn 1001 verschillende manieren om uw project te verwezenlijken. U kunt de kleur, de textuur en het patroon ook zelf bepalen.

Eenvoudig bij te houden. Een keer per week stofzuigen en af ​​en toe schoonmaken met een neutrale allesreiniger of groene zeep zou voldoende moeten zijn. Om vlekken op uw mortex te voorkomen, kunt u om de 4 tot 5 maanden met een specifieke was of olie over het oppervlak gaan. U kunt een leven lang die mooie betonlook hebben met heel weinig onderhoud.

FAQ Mortex

Wat is de mortex prijs per m2?

Maar hoeveel kost die unieke betonnen esthetiek? De prijs voor mortex plaatsing door een vakman kost tussen de €120 en €195 per m2, inclusief btw en arbeidsuren. Houd er rekening mee dat dit een zeer nauwkeurige klus is: ambachtslieden gebruiken een spatel om mortex met de hand aan te brengen.

Onze prioriteiten

image
Groot netwerk
image
Spaar je tijd
image
Kies de beste offerte
image
Maak een afspraak