Natuursteen

Al vele eeuwen symboliseren marmer en andere soorten natuursteen rijkdom en macht wanneer ze worden gebruikt voor vloeren en andere oppervlakken in woonhuizen. In de oude beschavingen van Perzië, Griekenland en Italië betekende het handwerk bij het delven, snijden en transporteren van natuursteen dat alleen de rijkste burgers - of de overheid zelf - het zich konden veroorloven om deze materialen in hun gebouwen te gebruiken. Hoewel moderne apparatuur en transportsystemen het nu voor meer mensen toegankelijker maken, is marmer en ander natuursteen nog steeds een bouwmateriaal dat een koninklijke mystiek behoudt.

image
image
01 /
Offertes aanvragen
image
02 /
Gratis & vrijblijvend
image
03 /
Kies voor een beste offerte

Onze tevreden klanten

Via Bestprice.be heb ik een lokale bedrijf gevonden. Heel tevreden met een keuze van de ramen.

Imre Van den Berge

Boekhouder.

Heel gemakkelijk en eenvoudig. Aangeraden!

Katrien De Bruyne

Leerkracht.

De bedrijf heeft zoals afgesproken alle werken gedaan. Top service!

Det Deprez

Manager.

De reden om Bestprice.be te kiezen

image
Bespaar tijd en geld
image
Groot Netwerk
image
Op basis van beoordelingen
image
Dichtbij uw huis

Verschillende soorten Natuursteen

image

BA-autoverzekering

Het is wettelijk verplicht.

image

Mini-omniumverzekering

Het is een extra autoverzekering van BA verzekering.

image

Full omniumverzekering

Het is volledig bescherming voor schade van een auto.

image

De bestuurdersverzerkering

Dekt je lichamelijke schade

image

De rechtsbijstandsverzekering

Als het tot een rechtszaak komt, zal die verzekering de kosten (gedeeltelijk) dekken.

image

Een bijstandsverzerkering

Helpt je als je een autopech hebt of een medische bijstand nodig hebt.

Voordelen van natuursteen

Tegenwoordig is het belangrijkste voordeel van marmer en andere natuursteen dat het een gedurfd statement maakt van elegantie en stijl. In de afgelopen eeuwen werd natuursteen gekozen als bouwmateriaal vanwege zijn sterkte en duurzaamheid, maar in de huidige constructie bieden andere bouwmaterialen een betere sterkte en bijna gelijke duurzaamheid - en ook lagere kosten. Wat niet is veranderd - en waarschijnlijk ook nooit zal gebeuren, aangezien marmer en andere natuursteen in beperkte voorraad bestaan ​​- is dat natuursteen exclusiviteit en stijl symboliseert.

Esthetisch gezien heeft elke steengroeve in de wereld een iets andere vorm van steen, en zelfs binnen dezelfde steengroeve zullen individuele stenen platen iets andere nerven en kleuren hebben. Zo krijgt een vloer, aanrechtblad of wandoppervlak van marmer of een andere natuursteen altijd een unieke uitstraling die anders is dan elke andere ter wereld.

Het feit dat natuursteen zowel duur als uniek is, betekent dat het gebruik van marmer of andere natuursteen in uw huis bijna automatisch de verkoopwaarde verbetert. Makelaars zullen vrijwel altijd wijzen op de aanwezigheid van natuursteen bij de verkoop van een woning, en aspirant-kopers beschouwen dit altijd als een sterk positief punt.

Sommige van de nadelen van natuursteen zijn nu verminderd of geëlimineerd door de ontwikkeling van chemische afdichtingsmiddelen waarmee marmer, graniet en andere natuursteen kan worden afgedicht tegen water en vlekken. De beschikbaarheid en effectiviteit van deze synthetische afdichtingsmiddelen zijn er grotendeels verantwoordelijk voor dat natuursteen nu een levensvatbaar materiaal is voor natte locaties zoals badkamers. Zelfs douches - ooit verboden terrein voor marmer en ander natuursteen - zien nu met enige regelmaat stenen oppervlakken worden geïnstalleerd.

Gebruik van graniet in uw huis

Graniet is een van de oudste en meest duurzame natuurstenen. Het gebruik van graniet is een zeer geschikte manier om het huis te decoreren. Er zijn veel interessante feiten over graniet als woondecoratie om de verschillende behoeften van het interieur of exterieur van het huis aan te vullen of te verbeteren. Er zijn ook verschillende toepassingen van graniet en maken het een onderdeel van uw droomhuis. Graniet kan zowel gepolijst als ongepolijst worden gebruikt, wat meestal wordt gebruikt in buitentrappen.

Wat zijn de toepassingen van leisteen bij u thuis?

Leisteen wordt in huis voor verschillende doeleinden gebruikt omdat het een aantal praktische eigenschappen heeft waardoor het geschikt is om als bouwmateriaal te gebruiken. Door het aantal uitkeringen worden leien bij woningen voor verschillende doeleinden gebruikt. Hoge duurzaamheid, temperatuurtolerantie, hoge chemische bestendigheid, het vermogen om zijn natuurlijke kleur te behouden in de aanwezigheid van UV-licht en ondoordringbaarheid voor water zijn enkele van de redenen waarom leisteen een populair materiaal is om thuis te gebruiken.

De voordelen en duurzaamheid van kwartsiet oppervlakken

Nog niet zo populair als marmer of graniet, maar met zowel de glamoureuze uitstraling van marmer als de praktische voordelen van graniet, wordt kwartsiet de laatste jaren steeds meer gewaardeerd door huiseigenaren en interieurontwerpers. Het stijlvolle uiterlijk gecombineerd met onovertroffen duurzaamheid en slijtvastheid maken het geschikt voor alle soorten bouw- en decoratie projecten - van buiten bestrating en geaccentueerde muren tot aanrechtbladen in de keuken en wastafels in de badkamer. Kwartsiet heeft de inherente charme en tijdloze aantrekkingskracht van alle natuurstenen, maar het is veel sterker en gaat langer mee dan alle andere.

Kwartsiet heeft een zachte, elegante uitstraling die natuurlijke charme en een hoge esthetische aantrekkingskracht aan de sfeer toevoegt. Het natuurstenen oppervlak is glanzend en maakt verschillende afwerkingen mogelijk - gezoet, gepolijst, gezandstraald of gevlamd. Deze veelzijdigheid van kwartsiet is zeer nuttig voor decoratiedoeleinden, maar ook voor aangepaste ontwerpen en unieke interieuroplossingen. Bovendien kunt u gemakkelijk een kwartsiet optie vinden die past bij uw bestaande interieur en uw persoonlijke esthetische smaak.

Aanbevelingen voor natuursteen

Natuursteen voor werkbladen, vloeren en muren is een haalbare optie, dankzij moderne afdichtingsmiddelen die de gevoeligheid van steen voor waterschade en vlekken verminderen. En natuursteen kan een goede keuze zijn voor huiseigenaren die de "wow"-factor willen om dit exclusieve, dure bouwmateriaal in hun huis te gebruiken. Maar voor de meeste mensen zijn porseleinen tegels met natuursteen look ook een prima keuze, met de meeste voordelen, geen van de nadelen, en veel lagere kosten dan natuursteen.

Waarom een professionele natuursteen tegelzetter inhuren?

Luxe natuursteen en natuursteen tegels aanbrengen is niet 1-2-3 gedaan. Dit geldt zelfs voor iemand die in het verleden projecten voor huis ontwerp heeft gedaan of andere gecompliceerde taken in huis heeft uitgevoerd. Natuursteen tegels vereisen een deskundige installateur vanwege de ruimte voor fouten die aanwezig is als het gaat om het installeren van tegels.

FAQ Natuursteen

Hoe natuursteen reinigen?

- stof-dweil natuursteen en veeg regelmatig; zand en kleine steentjes kunnen een goede afwerking aantasten!
- reinig stenen oppervlakken met steenzeep of een mild reinigingsmiddel.
- volledig afspoelen met schoon water na het wassen en droge stenen oppervlakken.

Onze prioriteiten

image
Groot netwerk
image
Spaar je tijd
image
Kies de beste offerte
image
Maak een afspraak