Shutters

Heeft u onlangs nagedacht over het uiterlijk van uw ramen? Ramen zijn immers een belangrijk functioneel decoratief element van uw huis. Daarom zullen raam shutters de perfecte aanvulling kunnen zijn waardoor ze opvallen. Indien u de aantrekkingskracht van uw huis wilt verbeteren, zijn er eindeloze projecten die u kunt ondernemen om uw huis op te ruimen en een visuele aantrekkingskracht te geven. Het is echter mogelijk dat geen van deze het effect heeft van het toevoegen van buitenshutters aan uw ramen. Als het goed wordt gedaan, kunnen shutters een algehele boost geven aan de aantrekkingskracht van uw huis.

Als u van plan bent om raam shutters te installeren, heeft u wellicht geen idee waar u moet beginnen. Er zijn veel stijlen en materialen om uit te kiezen. Als investering dient u er dus voor zorgen dat u de juiste keuze maakt. Voor het kiezen van de perfecte shutters voor uw huis hebben we een handig lijstje met info samengesteld.

image
image
01 /
Maak een afspraak
image
02 /
Gratis & vrijblijvend
image
03 /
Kies voor een beste offerte

Onze tevreden klanten

Via Bestprice.be heb ik een lokale bedrijf gevonden. Heel tevreden met een keuze van de ramen.

Imre Van den Berge

Boekhouder.

Heel gemakkelijk en eenvoudig. Aangeraden!

Katrien De Bruyne

Leerkracht.

De bedrijf heeft zoals afgesproken alle werken gedaan. Top service!

Det Deprez

Manager.

Verschillende soorten Shutters

image

BA-autoverzekering

Het is wettelijk verplicht.

image

Mini-omniumverzekering

Het is een extra autoverzekering van BA verzekering.

image

Full omniumverzekering

Het is volledig bescherming voor schade van een auto.

image

De bestuurdersverzerkering

Dekt je lichamelijke schade

image

De rechtsbijstandsverzekering

Als het tot een rechtszaak komt, zal die verzekering de kosten (gedeeltelijk) dekken.

image

Een bijstandsverzerkering

Helpt je als je een autopech hebt of een medische bijstand nodig hebt.

Materiaal van de shutters

Bij het kiezen van het materiaal voor uw shutters moet u eerst uw ideale prijs bepalen en uw bereidheid tot hoeveel tijd en energie u wilt besteden aan het onderhoud van shutters, daarna kunt u een luik materiaal kiezen dat bij uw behoeften past. Typisch raam shutters zijn er in drie materialen:

Houten shutters

Indien u op zoek bent naar de meest authentieke uitstraling, dan zijn houten buitenshutters een goede keuze. Ze werken goed met bijna alle exterieurs van huizen. Het creëren van een authentieke uitstraling met houten buitenshutters is eenvoudig vanwege hun natuurlijke houtnerf en klassieke uitstraling. Met houten buitenshutters heeft u niet alleen de keuze uit een beperkte collectie kleuren. De opties zijn eindeloos. Met verschillende stijlen en afwerkingen, is het gemakkelijk om te kiezen wat u voor uw huis wilt.

Composiet shutters

Indien u op zoek bent naar een luxe uitstraling zonder veel geld uit te geven, dan zijn composiet shutters de juiste keuze. Ze zijn een ideaal alternatief voor houten shutters vanwege hun extra duurzaamheid en weerstand tegen zowel weer als vochtigheid. Deze shutters geven schoonheid en duurzaamheid en passen daarom perfect bij een zelfde soort stijl van interieur.

Vinyl shutters

Het is gemaakt van PVC. Vinyl shutters zijn perfect voor zowel woningen als kantoren vanwege hun flexibiliteit en duurzaamheid. Ze zijn eenvoudig te installeren, te onderhouden en schoon te maken. Ze kosten niet veel en hoeven nauwelijks gerepareerd te worden. En aangezien raamshutters van vinyl geen gevaarlijke bungelende koorden hebben, zijn ze de beste kindveilige raambekleding voor huizen met kleine kinderen.

Kies uw stijl shutters

U kunt een kijkje nemen in uw buurt en zien hoe zij hun shutters hebben gestyled. U moet een shutters stijl kiezen die niet alleen goed past bij de bouwstijl van uw huis, maar ook goed aansluit bij aangrenzende huizen. Let op: als uw ramen rond of gebogen zijn, zullen gebogen shutters geweldig passen en als uw ramen rechthoekig of vierkant zijn, kies dan voor rechte lijnen in de stijl van een luik.

Houd rekening met het shutter kleurenschema van uw huis

Shutters zijn belangrijke raambekleding en horen een beetje op te vallen van de woning zelf. Ga daarom voor een kleur die contrasteert met de kleurstelling van uw huis. Kleur is belangrijk, want als ze op de juiste manier worden gekozen, kunnen shutters een geweldige aanvulling zijn op het ontwerp van uw huis.

Levendige blauwe en rode tinten zien er goed uit in moderne huizen. U kunt kiezen voor vergelijkbare kleuren en tinten voor uw shutters als die op de zijwanden van uw huis. Indien u een gewaagd statement wilt maken, ga dan voor een felle kleur die er geweldig uitziet en anders zal opvallen dan de rest van de buitenkant van uw huis. Het mixen en matchen van kleuren om bij uw persoonlijkheid en stijl te passen, kan ook werken.

Ga voor kleuren die het kleurenschema van uw huis benadrukken. Is uw woning traditioneel ingericht, dan kunt u kiezen voor zwarte shutters. Zwarte shutters zijn een geweldige manier om uw huis een elegante uitstraling te geven. De zwarte shutter kleur geeft een koninklijke elegantie aan raamshutters, waardoor het een goede keuze is voor mensen die hun huis verfijning willen brengen. Dus het combineren van uw raam shutters met unieke complementaire kleuren is een trefzekere manier om uw gasten, voorbijgangers en buren te imponeren.

Betaalbaarheid shutters

Bij de aankoop van shutters voor uw huis moet rekening worden gehouden met de aankoop- en installatiekosten. U moet uw budgetlimiet bepalen en vervolgens beginnen met het zoeken naar shutters die bij uw rekening passen. Onderzoek voor alle standaard prijzen van verschillende soorten shutters en kijk vervolgens naar de beste prijs-kwaliteitverhouding die u kunt vinden. Als u op maat gemaakte shutters wilt, zullen deze u meer kosten dan kant-en-klare opties. Dus doe eerst uw huiswerk voordat u eropuit gaat om shutters te kopen.

Gevolgtrekking

Daarom zal de juiste shutter de aantrekkingskracht van het huis versterken. Overweeg de bovenstaande factoren en vind de beste voor uw smaak, budget en huis.

FAQ Shutters

Wat kosten shutters per m2

Verschillende factoren zijn van invloed op de kosten van shutters. Prijzen voor shutters worden vaak per vierkante meter bepaald en kunnen variëren van circa € 250 tot meer dan € 750 per m2.

Onze prioriteiten

image
Groot netwerk
image
Spaar je tijd
image
Kies de beste offerte
image
Maak een afspraak