Tegelwerken

Tegelwerken hebben een waaier aan toepassingen voor binnen en buiten. Binnenshuis zijn tegelwerken bijna in alle vertrekken bruikbaar. Als vloertegels voor huiskamers, eetkamers, keukens, hallen, kelders, veranda’s, garages en slaapkamers of als wandtegels voor badkamers, keukens, douches, toiletten of wellnessruimtes. Maar het kan natuurlijk ook een volledige betegeling zijn met zowel vloertegels als wandtegels. De tegelwerken binnen bieden dan ook een zeer ruim assortiment aan van tegelsoorten. Zo kunt u gaan voor de klassieke keramische tegels, voor een decoratieve mozaïek tegel of eerder kiezen voor een natuurtegel of marmer tegel.

image
image
01 /
Offertes aanvragen
image
02 /
Gratis & vrijblijvend
image
03 /
Kies voor een beste offerte

Onze tevreden klanten

Via Bestprice.be heb ik een lokale bedrijf gevonden. Heel tevreden met een keuze van de ramen.

Imre Van den Berge

Boekhouder.

Heel gemakkelijk en eenvoudig. Aangeraden!

Katrien De Bruyne

Leerkracht.

De bedrijf heeft zoals afgesproken alle werken gedaan. Top service!

Det Deprez

Manager.

De reden om Bestprice.be te kiezen

image
Bespaar tijd en geld
image
Groot Netwerk
image
Op basis van beoordelingen
image
Dichtbij uw huis

Verschillende soorten Tegelwerken

image

BA-autoverzekering

Het is wettelijk verplicht.

image

Mini-omniumverzekering

Het is een extra autoverzekering van BA verzekering.

image

Full omniumverzekering

Het is volledig bescherming voor schade van een auto.

image

De bestuurdersverzerkering

Dekt je lichamelijke schade.

image

De rechtsbijstandsverzekering

Als het tot een rechtszaak komt, zal die verzekering de kosten (gedeeltelijk) dekken.

image

Een bijstandsverzerkering

Helpt je als je een autopech hebt of een medische bijstand nodig hebt.

Waarom kiezen voor tegelwerken?

Tegelwerken geven uw woning of appartement een nette en degelijke uitstraling zonder dat u daarbij aan gezelligheid moet inboeten. Vloeren met tegelwerken zijn erg eenvoudig te onderhouden en de tegels kunnen door uw tegelzetter geplaatst worden in alle maten, patronen en kleuren. De mooie keramische tegelwerken hebben een geglazuurde toplaag waarbij uw tegels optimaal beschermd worden tegen vocht en slijtage. Bovendien zijn de vloertegels ook perfect combineerbaar met een eventuele vloerverwarming.

Tegelwerken in de keuken

Vooral in de keuken zijn tegelwerken een zegen wanneer er gekookt moet worden. Vet-, wijn of olievlekken worden zonder problemen verwijderd zonder dat er ook maar iets van de glans verloren gaat. Keukentegels als wandtegels sluiten nauw aan bij de vloertegels en de decoratieve toepassingsmogelijkheden zijn onbeperkt. Of u nu kiest voor een strakke moderne of industriële keuken of voor een eerder mediterraanse of landelijke keuken, uw regionale tegelzetter zal de tegelwerken volledig laten aansluiten op uw woningstijl.

Tegelwerken in de badkamer

Ook voor nieuwe badkamers of voor badkamerrenovaties zijn tegelwerken een meerwaarde en een weldaad voor uw rust beleving. Uw tegelzetter zal de tegels plaatsen in uw badkamers, rekening houdend met al uw aanwezige sanitaire installaties zoals bad, inloopdouche, toilet, lavabo(s) en leidingen. Vele lokale tegelzetters kunnen ook uw volledige badkamer plaatsen of renoveren inclusief alle sanitaire werken.

Tegelwerken rondom het huis

Maar misschien kiest u voor tegelwerken voor uw garage, terras, bergruimte, wasplaats of woonruimte? Ook hier zal uw specialist in tegelwerken vakkundig te werk gaan bij het plaatsen van uw tegels. Een ervaren tegelzetter is een specialist inzake chapewerken, vloeren en tegels voegen en hij zal elke opdracht met de nodige perfectie uitvoeren. Via een 3D programma zal de tegelzetter met u eerst een projectie maken van de uit te voeren tegelwerken zodat u zich een idee kunt vormen over hoe de tegelwerken er zullen uitzien. Bovendien kunt u hier ook handig spelen met kleuren en patronen in de uitvoering weergave zodat uw tegelwerken mooi tegemoet komen aan uw wensen. Op die manier kunt u de gracieuze uitstraling van uw tegelwerken bewonderen.

Welke tegelwerken kiezen?

Het vlak van duurzaamheid, onderhoud en waterbestendigheid biedt u vele keuzemogelijkheden. Een badkamer bijvoorbeeld vereist vaak een geglazuurde tegel met een beschermende coating zodanig dat u er 100% op kan rekenen dat uw vloer en wanden waterbestendig zijn. Voor de tegelwerken buitenshuis denken we in de eerste plaats aan terrassen, tuinpaden of zelfs opritten. De tegelzetter zal hiervoor ook de beste tegels gebruiken die zowel stabiel, betrouwbaar als onderhoudsvriendelijk zijn.

Voor buiten tegelwerken wordt er vaak gekozen voor natuurlijke materialen zoals blauwe hardsteen, arduin, graniet of basalt maar ook keramische tegels vormen een veel gebruikte materiaalsoort bij het aanleggen van terrassen. Wenst u aan uw tegelwerken een decoratieve uitstraling te geven dan kunt u uw gading vinden in de vele designvolle patroontegels zoals de Marokkaanse zellige tegeltjes, de Catalaanse hard gebakken terracotta tegels of tegels in mozaïek of glasmozaïek.

Alle tegelwerken worden door uw tegelzetter vakkundig geplaatst en afgewerkt met de grootste zorg. Uw professionele regionale tegelzetter kent de specificiteit van uw favoriete terrastegels, vloertegels, wandtegels, badkamertegels of keukentegels en hij zal uw tegels plaatsen volledig naar uw smaak en verwachtingen. Of het nu gaat om een nieuwbouw of om een renovatieproject, dankzij de professionele uitvoering van uw tegelwerken krijgt uw woning de elegante en gracieuze uitstraling die ze verdient.

Hoekprofielen tegels

Een hoekprofiel kan om verschillende redenen nuttig zijn, zoals het beschermen van hoeken tegen stoten of het vastzetten van goederen. Denk aan tegels overgangsprofielen of stucprofielen voor bijvoorbeeld stukadoors- en gipskartonplaten. Hoekprofielen tegels hebben een breed scala aan toepassingen. Voor het plaatsen van planken aan je muur heb je voor een klein project hoekprofielen tegels nodig. Ook online verkrijgbaar zijn hoekprofielen tegels met een extra hoge hardheid voor het bevestigen van dikke platen.

FAQ Tegelwerken

Wat is de tegelwerken prijs?

Arbeid en materialen zoals lijm en mortel zijn niet inbegrepen in de tegelwerken prijs voor verschillende tegels. Een bekwame tegelzetter rekent doorgaans tussen de 30 en 50 euro per vierkante meter tegeloppervlak. Om de totale tegelwerken prijs van een tegel installatie te bepalen, moet rekening gehouden worden met de volgende factoren:
  • Het totaal te betegelen oppervlak
  • De geselecteerde materialen
  • De afmetingen van de tegels
  • De opstelling
  • De afwerkingen

Onze prioriteiten

image
Groot netwerk
image
Spaar je tijd
image
Kies de beste offerte
image
Maak een afspraak