Tegelzetter 445026-NL

Tegelzetter Bestprice.be

Zoek je een allroundtegelzetter? Wil jij je woonkamer of keuken betegelen, of je badkamer of toilet betegelen? Maar weet je niet precies waar je een ervaren tegelzetter kan vinden? Wat de kosten tegelzetter zijn? Dan ben je bij Bestprice meteen op het goede adres. Hier vind je alle professionele tegelzetters uit jouw regio.

tegelzetter prijs

Ervaren tegelzetter gezocht

Wanneer je bij de renovatie van je woning besluit om sommige ruimtes te betegelen, heb je vaak een professionele tegelzetter nodig. Niet enkel voor het tegelzetten op zich, dus effectief de vloertegels leggen, of plavuizen leggen. Maar ook om een bestaande tegelvloer te verwijderen, of een styling ontwerp te maken voor de ruimte waar je tegels in wilt laten plaatsen. Denk maar aan eventuele mozaïektegels, of een tegelwand/ tegelvloer leggen in een bepaalde unieke stijl.

Waarom een tegelleger inschakelen?

Het is begrijpelijk dat je bij een renovatieproject wilt besparen waar nodig. Vooral wanneer je hobbyklussen bent. Maar als er een ding is die je bij het opknappen van je woning best uit handen geeft aan een professional, dan is het wel het betegelen van muren en vloeren.

Net zoals het stukken of bepleisteren van de muur, is tegelzetten iets dat je ruimte maakt of breekt. Een ingezakte vloertegel, of een scheve muurtegel kan de hele look van de kamer om zeep helpen. Zorg er dus voor dat je dit altijd laat doen door een ervaren tegellegger.

Wat doet een tegelzetter?

Zoals het woord tegelzetter doet vermoeden, zet de professional de tegels. Maar de vakman doet natuurlijk veel meer dan dat. Een tegelzetter kan je inzetten om het werk uit te voeren van A tot Z:

  • Uitbreken van oude tegels.
  • Voorbereiden van de ondergrond: schoonmaken en vlak maken.
  • Op maat snijden van tegels of plavuizen voor wand of vloer.
  • Eventueel herstellen van bestaande tegelvloer of tegelwand.
  • Ingaan op speciale design-wensen en informeren over geschikte materialen.
Tarief tegelzetter

Maar wat kost een tegelzetter? De tegelzetter prijs zal vooral afhangen van het aard van de werken. Het kosten tegelzetter zullen natuurlijk minder zijn voor een kleine toiletruimte, dan voor een hele keuken. De kosten tegelvloer leggen zullen ook anders zijn dan die van tegelwand plaatsen. Daarom hanteren ze vaak een tegelzetter prijs per m2 of een prijs per uur.

Hou er wel rekening mee dat de prijs voor tegelwerk met specifieke wensen kostelijker zijn dan een standaard afwerking. De regel is: hoe moeilijker de opdracht, hoe hoger de kost.

Tegelzetter
Waar professionele tegelzetter vinden?

Professionals in de renovatiebranche, zoals tegelzetters en vloerders, zoek je best in eigen regio. Hierdoor bespaar je op vervoerskosten. Een andere manier om te besparen is om goed te vergelijken. Via Bestprice neem je in slechts enkele klikken rechtstreeks contact op met een heleboel ervaren tegelleggers in jouw regio voor een offerte-aanvraag. Dat maakt het vergelijken van tegellegger prijzen snel en gemakkelijk.