Totaalrenovatie

Een huis renoveren is een geweldige manier om een huis vol karakter te krijgen, maar oude eigendommen kunnen ook uitdagingen met zich meebrengen. Een totaalrenovatie heeft veel voordelen die het kopen van een nieuw huis of een nieuwbouwwoning ontbreekt.

Misschien is het belangrijkste voordeel van een totaalrenovatie van een huis de mogelijkheid om een huis te ontdekken dat barst van karakter en originele kenmerken. De tweede plaats is dat een renovatieproject, als het goed wordt uitgevoerd, een indrukwekkend rendement op uw investering kan opleveren.

Aan de andere kant is het niet altijd gemakkelijk om eigendommen te renoveren die aan de totaalrenovatie toe zijn, waarbij kopers er vaak om schreeuwen om ze te kopen, en die doorgaans bereid zijn een premie te betalen om er 'hun stempel op te drukken'.

Er is ook het risico dat u een geldput koopt die uw geld opslorpt en onnodige stress veroorzaakt - hoewel dit te vermijden is als u weet waar u op moet letten.

image
image
01 /
Offertes aanvragen
image
02 /
Gratis & vrijblijvend
image
03 /
Kies voor een beste offerte

Onze tevreden klanten

Via Bestprice.be heb ik een lokale bedrijf gevonden. Heel tevreden met een keuze van de ramen.

Imre Van den Berge

Boekhouder.

Heel gemakkelijk en eenvoudig. Aangeraden!

Katrien De Bruyne

Leerkracht.

De bedrijf heeft zoals afgesproken alle werken gedaan. Top service!

Det Deprez

Manager.

De reden om Bestprice.be te kiezen

image
Bespaar tijd en geld
image
Groot Netwerk
image
Op basis van beoordelingen
image
Dichtbij uw huis

Verschillende soorten totaalrenovatie

image

BA-autoverzekering

Het is wettelijk verplicht.

image

Mini-omniumverzekering

Het is een extra autoverzekering van BA verzekering.

image

Full omniumverzekering

Het is volledig bescherming voor schade van een auto.

image

De bestuurdersverzerkering

Dekt je lichamelijke schade

image

De rechtsbijstandsverzekering

Als het tot een rechtszaak komt, zal die verzekering de kosten (gedeeltelijk) dekken.

image

Een bijstandsverzerkering

Helpt je als je een autopech hebt of een medische bijstand nodig hebt.

Totaalrenovatie stappenplan

Het starten van een renovatieproject is vaak even ontmoedigend als opwindend, vooral als je geen renovatie-ervaring hebt. Een werkschema is absoluut essentieel - probeer niet zonder te beginnen. Het houdt het project op schema en zorgt ervoor dat u en de vakmensen die u inschakelt om aan het project te werken, weten in welke volgorde het werk zal plaatsvinden.

U staat ongetwijfeld op het punt een van de meest transformerende projecten in uw leven op u te nemen. Totaalrenovatie planning is net als het plannen van een bruiloft of het stichten van een gezin. Het komt niet zonder zijn stress, maar u zult er nooit spijt van krijgen en u zult een leven lang herinneringen (en een huis) bouwen.

U bevindt zich mogelijk in een ander stadium dan anderen, daarom hebben we deze tijdlijn van een renovatie opgesplitst in 4 fasen:

Fase 1: Overweegt u een totaalrenovatie - u bent misschien op zoek naar een pand om momenteel te renoveren, de opties te beoordelen.

Fase 2: Aankoop van een totaalrenovatie – u heeft mogelijk een geaccepteerd bod op een woning en begint met het plannen van uw woningrenovatie.

Fase 3: Een totaalrenovatie plannen – misschien heb je al de sleutels voor je huisrenovatie, of je er nu woont of niet, en je plant in welke volgorde je gaat werken.

Fase 4: Totaalrenovatie uitvoeren – u heeft meerdere opties om dit aan te pakken.

Totaalrenovatie overwegen

Dit is een spannende fase. U heeft uw beslissing genomen en bent op zoek naar het ideale pand om te renoveren of gaat in uw huidige huis aan de slag. Voor velen maakt de stijging van de huizenprijzen het kopen van een woning om te renoveren aantrekkelijker. U krijgt een woning op de locatie die u wilt, tegen een redelijke prijs dan een voltooide woning, en u kunt er uw stempel op drukken.

Aankoop van een totaalrenovatie

Hier begint het spannend te worden. Zorg ervoor dat u over de juiste middelen beschikt om het onroerend goed up-to-date te brengen, en voer ook noodzakelijke onderzoeken uit om het gebouw – en de mogelijke renovatiekosten die op de loer liggen – te begrijpen voordat u start.

Totaalrenovatie plannen

Misschien wilt u samenwerken met een interieurontwerper die u 1-op-1 ondersteuning kan bieden voor elk punt van uw renovatieproject. (Bekijk onze interieurontwerp service om te zien of deze bij u past). Huizen en projecten zijn allemaal verschillend, dus de tijdlijnen zullen variëren.

Totaalrenovatie uitvoeren

Wanneer u uiteindelijk gaat beginnen aan de totaalrenovatie zijn er natuurlijk meerdere opties:

  • U gaat zelf de totaalrenovatie uitvoeren
  • U gaat gedeeltelijk de totaalrenovatie uitvoeren
  • U laat de totaalrenovatie over aan experts

In het laatste geval bent u er het meest zeker van dat alles wat u wilt laten renoveren, op de juiste manier gebeurt door professionals. Natuurlijk zijn hier arbeidskosten aan verboden, echter kan het verkeerd renoveren van uw huis, door gebrek aan kennis, nog veel duurder uitvallen. Bent u daarom niet opgeleid tot allround klusjesman die totaalrenovaties kan uitvoeren? Dan raden wij aan om een renovatiebedrijf in de arm te nemen.

FAQ Totaalrenovatie

Hoe lang duurt totaalrenovatie?

Een complete renovatie kan 2 tot 8 maanden duren, afhankelijk van een heleboel factoren. U moet met uw aannemer praten voor een specifiek tijdschema.

Onze prioriteiten

image
Groot netwerk
image
Spaar je tijd
image
Kies de beste offerte
image
Maak een afspraak