Veranda's

Overweegt u een veranda toe te voegen aan uw woning? Dit komt dan uw wooncomfort ten goede! Met een veranda kunt u op elk moment van het jaar genieten van uw tuin. Een veranda biedt ook een uitstekende bescherming voor uw tuinmeubilair en accessoires. Tegelijkertijd, omdat uw kozijnen beschermd zijn tegen tal van weersomstandigheden, hoeft u er aanzienlijk minder onderhoud aan te plegen. In de zomer houdt uw veranda de woning koeler, terwijl er in de winter minder warmte wordt verspild.

Binnen uw veranda bent u niet meer afhankelijk van het weer. u kunt nu uitkijken naar meer tijd buitenshuis door te brengen met u vrienden en familie. U creëert ruimte voor een buiten maaltijd, een werkruimte of een fijne plek voor de kinderen om constant buiten te spelen.

image
image
01 /
Offertes aanvragen
image
02 /
Gratis & vrijblijvend
image
03 /
Kies voor een beste offerte

Onze tevreden klanten

Via Bestprice.be heb ik een lokale bedrijf gevonden. Heel tevreden met een keuze van de ramen.

Imre Van den Berge

Boekhouder.

Heel gemakkelijk en eenvoudig. Aangeraden!

Katrien De Bruyne

Leerkracht.

De bedrijf heeft zoals afgesproken alle werken gedaan. Top service!

Det Deprez

Manager.

De reden om Bestprice.be te kiezen

image
Bespaar tijd en geld
image
Groot Netwerk
image
Op basis van beoordelingen
image
Dichtbij uw huis

Verschillende soorten autoverzekeringen

image

BA-autoverzekering

Het is wettelijk verplicht.

image

Mini-omniumverzekering

Het is een extra autoverzekering van BA verzekering.

image

Full omniumverzekering

Het is volledig bescherming voor schade van een auto.

image

De bestuurdersverzerkering

Dekt je lichamelijke schade

image

De rechtsbijstandsverzekering

Als het tot een rechtszaak komt, zal die verzekering de kosten (gedeeltelijk) dekken.

image

Een bijstandsverzerkering

Helpt je als je een autopech hebt of een medische bijstand nodig hebt.

Moderne veranda

Wilt u meer leefruimte toevoegen aan uw moderne, stijlvolle woning? Mensen met een oog voor style kijken er naar uit om een moderne veranda te laten bouwen die past bij de inrichting van het huis en landschap. De mix van een smal design en een strakke constructie geeft iets unieks aan uw woning. Bovendien krijgt uw huis in één klap meer licht en een flinke hoeveelheid extra ruimte. Een unieke, moderne veranda is dan ook een geweldige manier om het buitenleven ten volle te waarderen.

Voordelen van een houten veranda

Hout is een van de meest gebruikte materialen om veranda's te bouwen. Dat is niet voor niets, want hout is door zijn warme uitstraling, hoge isolatiewaarde en ruime keuze aan mogelijkheden een zeer uitstekend materiaal. Het is van cruciaal belang om op de hoogte te zijn van de belangrijkste feiten voordat u besluit een houten veranda te laten bouwen.

Hout als bouwmateriaal

Hout is een veelzijdig materiaal dat op verschillende manieren kan worden gebruikt. Hout is ook een veel voorkomende optie als het gaat om het bouwen van een (moderne) veranda. Hout is niet alleen duurzaam, maar geeft de veranda ook de warme, authentieke uitstraling die u wenst. En of u nu een rustieke, klassieke of moderne veranda wilt bouwen, hout kan het allemaal.

Verschillende houtsoorten opties

Wilt u een houten veranda voor u laten bouwen? Dan zult u moeten beslissen over het soort hout dat u wilt gebruiken. Er zijn namelijk veel verschillende houtsoorten die gebruikt kunnen worden voor een veranda. Wat maakt een bepaalde houtsoort geschikt of ongeschikt? Een geschikte houtsoort voor een veranda moet niet alleen een lange levensduur hebben, maar ook een mooie uitstraling. De twee meest voorkomende houtsoorten voor een houten veranda staan ​​hieronder.

Hardhout uit Europa

Het is mogelijk om een ​​hardhout uit Europa te kiezen. Dit is een goedkope optie die ook als veranda kan worden gebruikt. Het is belangrijk om te begrijpen dat verschillende houtsoorten een beschermende bekleding nodig hebben om er optimaal van te kunnen genieten. Douglas hout en eiken zijn twee van de meest bekende Europese hardhoutsoorten.

Tropisch hardhout

Tropisch hardhout is een uitstekend alternatief indien u voor een nog hogere kwaliteit veranda wilt gaan. Deze houtsoorten zijn duurder dan Europees hardhout, maar u krijgt veel meer waar voor uw geld. Dit verlengt niet alleen de levensduur van uw houten veranda, maar verbetert ook de weerstand tegen invloeden van buitenaf. Dit hout hoeft niet behandeld te worden, maar wordt wel vaak gedaan. Mahonie en Ipé zijn twee van de meest bekende tropische hardhoutsoorten.

Waarom een professional inhuren om uw houten veranda te plaatsen?

Een houten veranda laten plaatsen door een vakman heeft verschillende voordelen. Om te beginnen bent u zeker van een goede installatie. Het opbouwen van een veranda vereist een vaardigheidsniveau dat niet iedereen heeft. Daarom is het een goed idee om deze taak aan een vakman over te laten. Het is ook geruststellend om te weten dat het werken met een gespecialiseerde organisatie garant staat voor een fantastisch resultaat waar u elke dag van zult genieten.

De voordelen van een open veranda

Uw tuin of terras (gedeeltelijk) overdekken met een open veranda is perfect . Zo ontstaat er een sterkere verbinding tussen huis en tuin. PVC, metaal, aluminium en natuurlijk hout zijn allemaal opties voor open veranda's. Er is een open veranda voor elke smaak en elk budget, of u nu van modern, traditioneel of landelijk houdt.

Er zijn verschillende voordelen aan het toevoegen van een open veranda aan uw huis.

  • Bescherming tegen de zon op uw terras: Als uw tuin op het zuiden ligt, kan het in de zomer behoorlijk warm worden. Met een open veranda ligt uw terras direct in de schaduw. Daarnaast schijnt de zon niet direct op u ramen. Daardoor warmt het langzamer op en blijft het koeler.
  • Verschillende stijlen: De open veranda kan worden gestyled om de rest van uw huis aan te vullen. Hierdoor komt alles samen tot een mooi geheel. Je hebt de mogelijkheid om te gaan voor eigentijds, traditioneel, rustiek, etc.
  • Ook zeer geschikt voor regenachtige dagen: Als het regent, staat u niet meteen in het water zodra u het huis verlaat. In de zomer, als het een beetje regent maar buiten nog heerlijk is, kunt u lekker buiten blijven.
  • Een open veranda is een uitstekend alternatief voor een gesloten veranda indien uw budget dit niet toelaat.
  • U kunt heerlijk ontspannen en genieten van uw tuin terwijl u beschut bent tegen regen en zon.

FAQ Veranda's

Hoeveel kost een veranda?

De prijs van een veranda wordt bepaald door verschillende factoren. Uw eigen voorkeuren en omstandigheden zijn heel belangrijk: hoe groot is de veranda, hoeveel ruimte heeft u en hoe stelt u die zich voor? Wilt u alleen houten profielen of iets meer met het hout doen? U kunt ook hout met een ander materiaal combineren.

Voor de veranda zelf mag u rekening houden met de volgende kosten: Een houten veranda op maat kost tussen de € 12.000 en € 48.000. Dit komt neer op ongeveer $ 1.200 tot $ 1.800 per vierkante meter.

Onze prioriteiten

image
Groot netwerk
image
Spaar je tijd
image
Kies de beste offerte
image
Maak een afspraak