Vloerbekleding

De esthetiek van uw huis wordt grotendeels bepaald door de vloer. Vloerbekleding is er in een verscheidenheid aan materialen, kleuren, vormen en patronen, wat de keuze lastig maakt. Uw persoonlijke voorkeuren, gewenste vormgeving, materialen, de oppervlakte waarvoor de vloer bedoeld is, de hoeveelheid zorg die u eraan wilt besteden, het beschikbare geld, enzovoort, zijn allemaal van invloed op uw beslissing van uw vloerbekleding.

image
image
01 /
Offertes aanvragen
image
02 /
Gratis & vrijblijvend
image
03 /
Kies voor een beste offerte

Onze tevreden klanten

Had the worst experience with the front desk girls in this location on Labor Day. I spoke to Michelle on the phone few times letting her know I'll be few mins late.

John Smith

Manager Tesla Motors, Ltd.

Had the worst experience with the front desk girls in this location on Labor Day.

John Smith

Manager Tesla Motors, Ltd.

Had the worst experience with the front desk girls in this location on Labor Day. I spoke to Michelle on the phone few times.

John Smith

Manager Tesla Motors, Ltd.

De reden om Bestprice.be te kiezen

image
Bespaar tijd en geld
image
Groot Netwerk
image
Op basis van beoordelingen
image
Dichtbij uw huis

Verschillende soorten autoverzekeringen

image

BA-autoverzekering

Het is wettelijk verplicht.

image

Mini-omniumverzekering

Het is een extra autoverzekering van BA verzekering.

image

Full omniumverzekering

Het is volledig bescherming voor schade van een auto.

image

De bestuurdersverzerkering

Dekt je lichamelijke schade

image

De rechtsbijstandsverzekering

Als het tot een rechtszaak komt, zal die verzekering de kosten (gedeeltelijk) dekken.

image

Een bijstandsverzerkering

Helpt je als je een autopech hebt of een medische bijstand nodig hebt.

Natuurlijke of synthetische vloerbekleding?

Een ander belangrijk aspect is de substantie van de vloerbekleding. Natuurlijke vloerbekleding geven uw huis bijvoorbeeld een ontspannen sfeer. Dit geldt bijvoorbeeld voor parket- of kurkvloeren. De typische uitstraling is er een van gezelligheid en warmte, die perfect past in moderne interieurs.

Synthetische vloerbekleding omvat zaken als vinyl en laminaat. Een kunststof vloer heeft als voordeel dat deze toegankelijk is in een breed scala aan kleuren en vloer imitaties. Een vinylvloer kan bijvoorbeeld een houten vloer volledig nabootsen en toch vrij goedkoop zijn.

Vloerbekleding van vinyl

Vinyl is de keizer van de imitatie mogelijkheden en de koning van de decoratieve mogelijkheden. Het is ook een van de meest betaalbare vloerbekleding, evenals een van de gemakkelijkst te installeren en te onderhouden. Vinyl is een verzamelnaam voor een harde kunststof vloerbekleding die zowel flexibel als robuust is.

Hoewel vinyl en linoleum soms foutief gezien worden als hetzelfde, zijn er aanzienlijke verschillen tussen de twee soorten vloerbekleding. Vinyl is een door de mens gemaakte stof, terwijl linoleum een ​​natuurlijk product is. Linoleum is door zijn inherente eigenschappen minder waterafstotend. Als de linoleumvloer te vochtig wordt, zullen er bellen ontstaan, wat bij vinyl niet het geval is.

Soorten vinyl vloerbekleding

Vinyl is er in verschillende diktes en breedtes, variërend van 1 tot 3,5 millimeter en 1 tot 5 meter. De basisregel is dat hoe dikker en sterker het vinyl is, hoe zwaarder de vloer wordt belast. Er zijn gewoon te veel verschillende soorten vinyl vloerbekleding om ze allemaal te noemen. Hier is een kort overzicht om u op weg te helpen:

De vloer is gemaakt om op marmer te lijken vloerbekleding (meestal de duurdere vinylsoorten)

Plankachtige vinyl vloerbekleding (voorbeelden: laminaat, parket, scheepsvloeren, enz.)

Fantasie patronen omvatten een verscheidenheid aan kleurencombinaties, evenals spikkels, strepen of een ander thema.

Waarom uw vinyl vloer op rol laten leggen door professional?

Als het gaat om het goed leggen van vinyl vloer op rol of tegels, zijn er verschillende factoren waarmee u rekening dient te houden. Denk na over hoe u de ondergrond goed voorbereidt, hoe u het vinyl op maat snijdt, hoe u de perfecte lijm kiest, hoe u het vinyl op de juiste manier verbindt om vochtproblemen, luchtbellen of losse stukjes te voorkomen, enzovoort.

Het is, vanwege deze vele afwegingen, ideaal om de plaatsing van uw vinyl vloer op rol of tegels over te laten aan een professional en een mooi en kwalitatief hoogstaand resultaat te garanderen. Hij werkt met professionele apparatuur en weet goed hoe hij te werk moet gaan en met welke variabelen hij rekening moet houden bij het leggen van uw vloerbekleding.

Linoleum vloerbekleding

Linoleum is een moderne, duurzame vloerbekleding vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen. Het is milieuvriendelijk omdat het na gebruik volledig biologisch afbreekbaar is. Linoleum is een materiaal op basis van biologisch producten. Vloerbekleding van linoleum is dan ook bekend en veelgebruikt. Lijnolie, hars, jute, kurk, kalksteen, houtmeel en andere milieuvriendelijke middelen vormen de bouwstof. Als gevolg hiervan is linoleum na gebruik biologisch afbreekbaar en ecologisch verantwoord. Linoleum is een goede optie indien u uw huis duurzaam wilt inrichten.

Voordelen van linoleum vloerbekleding

Linoleum biedt naast duurzaamheid en milieuvriendelijkheid verschillende voordelen. Het materiaal gaat zeer lang mee, is eenvoudig te onderhouden en is langdurig bestand tegen grote belastingen. Denk aan een flinke kast of een set stoelen. Omdat vloerbekleding van linoleum zeer slijtvast is, kan het worden gebruikt worden op locaties met veel activiteit, zoals een kantoorruimte.

Is linoleum vloerbekleding en vloerverwarming compatibel? Het antwoord is ja. Er moet rekening worden gehouden met de dikte van het linoleum, want hoe dikker het materiaal, hoe minder effectief de vloerverwarming zal werken.

Bent u op zoek naar een bedekking waarmee u uw creativiteit de vrije loop kunt laten? Dan is vloerbekleding van linoleum een ​​goede keuze voor u: het biedt een bijna grenzeloos kleurenpallet, waardoor het zeer geschikt is voor designvloeren.

Linoleum is verkrijgbaar in een klik variant, waarmee u vloerbekleding van linoleum net als laminaat snel en eenvoudig kunt laten plaatsen. Linoleum vloerbekleding heeft antistatische eigenschappen. Dit houdt in dat het afstoffen van de linoleumvloer vrij eenvoudig is. Vloerbekleding van linoleum is een goed alternatief voor mensen met allergieën of problemen met de luchtwegen.

FAQ Vloerbekleding

Wat kost een vinyl vloerbekleding?

Vinyl vloerbekleding van goede kwaliteit is te koop voor ongeveer 20 a 28 euro per vierkante meter (incl. btw, excl. installatie). Vinyl van een lagere kwaliteit is al te koop vanaf 5 à 8 euro per vierkante meter. Als u een huurwoning snel een frisse uitstraling wilt geven, dan is dit de juiste keuze.

Onze prioriteiten

image
Groot netwerk
image
Spaar je tijd
image
Kies de beste offerte
image
Maak een afspraak