Voegwerken

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde voegwerken expert die de glans van uw gevel kan herstellen? Het doel van een gevel is tweeledig. Enerzijds draagt ​​het bij aan de esthetische aantrekkingskracht. De uitstraling van uw woning wordt grotendeels bepaald door de kleur en vorm van de gevelsteen en voegwerken. Een gevel daarentegen beschermt uw huis tegen de elementen. Het voorkomt dat vocht uw muren binnendringt en grote vochtproblemen veroorzaakt, zoals indringend water. Anders gezegd, voegwerken van hoge kwaliteit is nodig om uw gevel er jarenlang mooi uit te laten zien.

image
image
01 /
Offertes aanvragen
image
02 /
Gratis & vrijblijvend
image
03 /
Kies voor een beste offerte

Onze tevreden klanten

Via Bestprice.be heb ik een lokale bedrijf gevonden. Heel tevreden met een keuze van de ramen.

Imre Van den Berge

Boekhouder.

Heel gemakkelijk en eenvoudig. Aangeraden!

Katrien De Bruyne

Leerkracht.

De bedrijf heeft zoals afgesproken alle werken gedaan. Top service!

Det Deprez

Manager.

De reden om Bestprice.be te kiezen

image
Bespaar tijd en geld
image
Groot Netwerk
image
Op basis van beoordelingen
image
Dichtbij uw huis

Verschillende soorten voegwerken

image

BA-autoverzekering

Het is wettelijk verplicht.

image

Mini-omniumverzekering

Het is een extra autoverzekering van BA verzekering.

image

Full omniumverzekering

Het is volledig bescherming voor schade van een auto.

image

De bestuurdersverzerkering

Dekt je lichamelijke schade

image

De rechtsbijstandsverzekering 5466765765

Als het tot een rechtszaak komt, zal die verzekering de kosten (gedeeltelijk) dekken. 5684364365467

image

De rechtsbijstandsverzekering 45766556456

Als het tot een rechtszaak komt, zal die verzekering de kosten (gedeeltelijk) dekken. 4575675756

Types voegwerken en muurvoegen

Bent u bezig met het bouwen van een nieuw huis en staat het metselwerk op het punt te beginnen? Dan heeft u hierna de keuze tussen traditioneel of flexibele voegwerken. Met traditionele voegwerken wordt pas begonnen wanneer de woning volledig is gemetseld. Hierdoor is deze technologie niet alleen geschikt voor renovaties, maar ook de meest populaire keuze voor nieuwbouw. Het voegwerken gebeurt daarentegen direct tijdens het metselen met elastische voegen. Het is van cruciaal belang om de vorm en kleur van uw voegwerken af ​​te stemmen op de kleur en vorm van uw gevelsteen voor een uniforme uitstraling.

Knipvoeg

De zogenaamde knipvoeg is tegenwoordig een populaire vorm van voegwerken. De knipvoeg onderscheidt zich doordat hij enigszins uit de steen steekt. Opgemerkt moet worden dat dit een wat dure manier van voegwerken is; toch kan het worden gebruikt om een uniek en aantrekkelijk uiterlijk te genereren.

Wat is elastisch voegen en hoe werkt het?

Het weer heeft invloed op materialen, waardoor ze uitzetten of krimpen. Dit geldt evenzeer voor uw exterieur. Door dit proces worden de oorspronkelijke voegen aangetast, waardoor scheuren kunnen ontstaan. Hierdoor ontstaan vochtproblemen. Hierdoor kiezen steeds meer vakmensen voor elastisch voegen die stress kunnen opvangen. Ze zijn ook lucht- en waterdicht.

Elastisch voegen wordt gedaan met een plastic achtig materiaal dat zowel synthetische als natuurlijke ingrediënten bevat. Ze zijn gemaakt van acryl-, polyurethaan- of siliconen polymeren. Elastische voegen worden voornamelijk gebruikt om ramen en deuren effectief af te dichten en om scheuren aan de buitenkant te repareren.

Voeg kleur op buitenmuur

Voeg een kleur geven is een vorm van voegen die veel vakmanschap vereist. Het is in eerste instantie noodzakelijk om het cement tussen het metselwerk te reinigen. Dit wordt gedaan omdat verf niet goed pakt op een vuile ondergrond en er eerder af zal vallen. Het is ook cruciaal dat het cement een deel van de verf absorbeert, zodat de voeg kleur langer meegaat, voordat de verf de kans krijgt om te drogen. Verder is het belangrijk om tussen de lijnen van de stenen te blijven; dit lijkt misschien eenvoudig, maar het is een uitdaging vooral op hoogte en in de wind.

De factoren die van invloed zijn op de kosten van voegwerken

Voegwerken omvat alle volgende taken:

  • slijpen of uithakken van bestaande voegen bij het toevoegen van de gevel aan een nieuw gebouw of verbouwingsproject
  • zandstralen en reinigen van gevels
  • repareren van beschadigde of gebroken stenen
  • gevel impregneren (of waterdicht maken)

Omdat er zoveel verschillende soorten voegwerken en gevelwerkzaamheden zijn, kunnen de kosten sterk variëren. Afhankelijk van de gekozen opties en het te behandelen oppervlak. Informeer bij experts, die kunnen een prijsopgave van uw voegwerken samenstellen die exact op uw wensen is afgestemd. U kan ook verschillende bedrijven vinden op internet zoals Bestprice.

FAQ Voegwerken

Wat is de voegwerken prijs?

De voegwerken prijs per m2 variëren van € 8 tot € 13. Hiervoor wordt de gevel opnieuw gevoegd met een afgedichte voeg. De kosten voor het slijpen of uitfrezen van voegen variëren van € 30 tot € 35 per m2. Bij meerdere bedrijven offertes op maat aanvragen is meestal een goed idee.

Onze prioriteiten

image
Groot netwerk
image
Spaar je tijd
image
Kies de beste offerte
image
Maak een afspraak