Zonweringen

In de zomer houdt zonwering de zon en vaak de warmte buiten (of beter gezegd de koelte binnen, zonwering heeft immers een isolerend effect). Het garandeert dat je vrij zicht op je scherm hebt en een schaduwrijke plek in de tuin om in te ontspannen. Maar wist je dat UV-bescherming ook buiten de zomer gunstig is? Zonwering doet veel meer dan u alleen tegen de zon beschermen. Wij hebben de voordelen van zonwering voor u op een rijtje gezet.

image
image
01 /
Offertes aanvragen
image
02 /
Gratis & vrijblijvend
image
03 /
Kies voor een beste offerte

Onze tevreden klanten

Via Bestprice.be heb ik een lokale bedrijf gevonden. Heel tevreden met een keuze van de ramen.

Imre Van den Berge

Boekhouder.

Heel gemakkelijk en eenvoudig. Aangeraden!

Katrien De Bruyne

Leerkracht.

De bedrijf heeft zoals afgesproken alle werken gedaan. Top service!

Det Deprez

Manager.

De reden om Bestprice.be te kiezen

image
Bespaar tijd en geld
image
Groot Netwerk
image
Op basis van beoordelingen
image
Dichtbij uw huis

Verschillende soorten autoverzekeringen

image

BA-autoverzekering

Het is wettelijk verplicht.

image

Mini-omniumverzekering

Het is een extra autoverzekering van BA verzekering.

image

Full omniumverzekering

Het is volledig bescherming voor schade van een auto.

image

De bestuurdersverzerkering

Dekt je lichamelijke schade

image

De rechtsbijstandsverzekering

Als het tot een rechtszaak komt, zal die verzekering de kosten (gedeeltelijk) dekken. 456456546

image

Verzekering

Als het tot een rechtszaak komt, zal die verzekering de kosten (gedeeltelijk) dekken. 56754657657

Insecten worden buiten gehouden door zonwering

Insecten zijn er de hele zomer in overvloed, met name bijen, wespen en muggen. Ook zijn er in de zomer overal vliegen, mieren en andere kleine beestjes te vinden. In de tuin is dit normaal gesproken geen probleem, maar je wilt zeker niet dat ze mee naar binnen gaan. Toch is het met het warmere weer goed om ramen en deuren te kunnen openen om wat frisse lucht binnen te laten.

Dit is iets waar zonwering bij kan helpen. Deze beschermt ook tegen de zon en zijn het hele jaar door geschikt voor gebruik op ramen en deuren. Doordat er naast vaste screens rolhorren, insteekhorren en plissédeuren zijn, is er voor vrijwel elke omstandigheid een screen. U heeft altijd frisse lucht, maar wordt niet geplaagd door beestjes.

Verbeter de waarde van uw huis

De uitstraling van uw woning wordt beïnvloed door alles in en om het huis. Ook zonwering is belangrijk. Een huis zonder zonwering lijkt wellicht kaal en met de juiste zonwering kunt u uw huis een eigen karakter geven. U zou hetzelfde doen met uw ramen en deuren, kozijnen, schilderwerk en dakbedekking. Zonweringen zijn namelijk zowel praktisch als mooi. Hiervoor worden bijvoorbeeld vaak rolluiken toegepast, maar ook een zonneluifel kan de esthetiek van een gebouw aanzienlijk verbeteren.De mogelijkheden voor zonwering en raamdecoratie zijn zeer breed. De optie die u kiest, moet geschikt zijn voor uw omstandigheden.

Al deze voordelen zorgen samen voor een stijging van de waarde van uw huis. Uw woning zal goed gepositioneerd zijn op de woningmarkt door de verbeterde uitstraling, meer privacy, inbraakwerendheid, extra isolatie en simpelweg het comfort dat zonwering met zich meebrengt. Op deze manier profiteert u nog steeds van uw aankoop, zelfs als u uw eigendom verkoopt.

Traditionele zonneluifels

Een knikarmscherm, ook wel zonneluifel genoemd, is een traditionele en effectieve vorm van zonwering. Verouderd? Dat is zeker niet het geval met een zonneluifel. Met de modernste technieken en ontwerpen kiest u de ideale zonneluifel voor uw huis. Qua functie en esthetiek zijn er meerdere mogelijkheden.

Voordelen zonneluifel

Het belangrijkste doel van een zonneluifel is natuurlijk om een koele plek te bieden waar u op warme dagen van uw tuin of terras kunt genieten. Naast het bieden van schaduw, heeft een zonneluifel nog een aantal extra voordelen. Twee armen worden gebruikt om de luifel horizontaal uit de cassette te rollen. Doordat een zonwering snel in- en uitgeschoven kan worden, houd je op warme dagen de zon buiten en behoud je in de koudere maanden ideaal licht en warmte. Bovendien is uw zonneluifel volledig verborgen in de kast, waardoor de schoonheid van het perspectief van uw huis behouden blijft.

Zonneschermen

De UV-straling van de zon versnelt de veroudering van uw huid en kan op de lange termijn onherstelbare schade aanrichten. Daarom dient u in de zomer voorkomen dat u langdurig aan de zon wordt blootgesteld. Indien u wilt genieten van de zon terwijl u lekker in de schaduw zit, dan is een zonnescherm de ideale oplossing.

De hoeveelheid zonnestralen die door een zonweringdoek wordt gereflecteerd, geabsorbeerd of doorgelaten, wordt bepaald door de dichtheid en kleur van het doek. De textiel van een zonnescherm met een lichte tint heeft bijvoorbeeld een minimale UV-bescherming van 95%, terwijl een zonnescherm met donkere stoffen tot 100% UV-bescherming bieden.

FAQ Zonweringen

Wat kost zonwering?

U kunt kiezen uit verschillende zonweringopties, waaronder zonwering voor binnen en buiten. De kosten van zonbescherming variëren van € 150 tot € 2.500, per meter afhankelijk van de stijl en grootte van het product. Daarnaast variëren de installatiekosten, afhankelijk van het soort zonwering, van € 45 tot € 350 per zonwering. Het is daarom belangrijk om deskundig advies in te winnen.

Onze prioriteiten

image
Groot netwerk
image
Spaar je tijd
image
Kies de beste offerte
image
Maak een afspraak