Zwembaden

Een zwembad kopen en toevoegen aan uw huis geeft u meer dan alleen luxe. Het juiste zwembad kan ook waarde toevoegen aan uw huis. Net als al het andere, zijn zwembaden er in alle verschillende soorten, ontwerpen, maten en vormen en worden ze voor verschillende doeleinden gebruikt. Budget, kavelgrootte, lokale codes en beschikbaarheid van materialen spelen allemaal een rol bij het type zwembad dat u uiteindelijk op uw eigendom gaat bouwen of installeren.

Voordat u de creditcard eruit haalt, moet u goed nadenken over uw beoogde gebruik met zoveel verschillende soorten zwembaden die voor het grijpen liggen. Door de tijd te nemen om veel na te denken en onderzoek te doen, minimaliseert u uw kansen om de verkeerde pool voor uw behoeften te krijgen.

image
image
01 /
Offertes aanvragen
image
02 /
Gratis & vrijblijvend
image
03 /
Kies voor een beste offerte

Onze tevreden klanten

Via Bestprice.be heb ik een lokale bedrijf gevonden. Heel tevreden met een keuze van de ramen.

Imre Van den Berge

Boekhouder.

Heel gemakkelijk en eenvoudig. Aangeraden!

Katrien De Bruyne

Leerkracht.

De bedrijf heeft zoals afgesproken alle werken gedaan. Top service!

Det Deprez

Manager.

De reden om Bestprice.be te kiezen

image
Bespaar tijd en geld
image
Groot Netwerk
image
Op basis van beoordelingen
image
Dichtbij uw huis

Verschillende soorten zwembaden

image

BA-autoverzekering

Het is wettelijk verplicht. 4354654645

image

Verzekering

Het is wettelijk verplicht. 5687654657

image

Survived not only five

Het is wettelijk verplicht.
image

De bestuurdersverzerkering

Dekt je lichamelijke schade

image

De rechtsbijstandsverzekering

Als het tot een rechtszaak komt, zal die verzekering de kosten (gedeeltelijk) dekken.

image

Een bijstandsverzerkering

Helpt je als je een autopech hebt of een medische bijstand nodig hebt.

Inbouw zwembad kopen

Een inbouw zwembad is een permanente structuur ingebouwd in het landschap van uw huis. Als zodanig is dit type zwembad niet geschikt voor huurders.

U vindt inbouw zwembaden gemaakt van verschillende materialen, waarvan de meest voorkomende de volgende zijn:

  • Glasvezel: Inbouw zwembaden van glasvezel worden meestal geprefabriceerd en in één stuk geleverd. De flexibiliteit van glasvezel zwembaden maakt ze een uitstekende keuze voor aardbevingsgevoelige regio's. Zwembaden met glasvezelpanelen kunnen ter plaatse worden gebouwd in plaats van geprefabriceerd, wat meer flexibiliteit biedt bij het ontwerp.
  • Beton: Een betonnen inbouw zwembad wordt ter plaatse gestort, zodat u deze zwembaden in bijna elke vorm en maat kunt ontwerpen. Deze zwembaden kunnen worden afgewerkt met verschillende behandelingen en ze zijn er in alle kleuren van de regenboog.
  • Vinyl voering: een met vinyl bekleed zwembad in de grond heeft paneelwanden die aan elkaar zijn bevestigd en op een betonnen basis staan. Een op maat gemaakte vinyl liner dekt dan het hele zwembad af.

Het gemiddelde zwembad in de grond kost misschien $ 35.000 en je moet ook rekening houden met de logistiek van vergunningen en bestemmingsplannen. Dit is niet de gemakkelijkste optie als je een zwembad voor thuis wilt, maar het is zeker een van de meest lonende als je het eenmaal hebt geïnstalleerd.

Opbouw zwembad kopen

Een opzetzwembad is het populairste en goedkoopste type zwembad.

Deze zwembaden zitten gewoon op het oppervlak van uw tuin en hebben soms een omringend terras of terras. Opbouw zwembaden zijn er in verschillende materialen, waaronder:

  • Aluminium
  • Hars
  • Staal met vinyl voeringen

Dit type zwembad kan gemakkelijk worden gemonteerd en gedemonteerd, waardoor het een geweldig project is als je niet al te veel bezig bent met klussen, en ook ideaal als je je huis huurt.

Een bovengronds zwembad is een verstandige keuze als je een tuin hebt met beperkte toegang. Als je in kleine stukjes aankomt, heb je geen toegangsproblemen.

Je moet ook rekening houden met de nadelen van bovengrondse zwembaden voordat je erin gaat stomen. Je zult beperkt zijn tot een kleine selectie van ontwerpen om een ​​koopje te kunnen doen. Een veel gekozen opbouw vorm is het Intex zwembad.

Intex zwembad staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit van opbouw zwembaden, luchtbedden en opblaasbare bubbelbaden. Omdat het al meer dan 40 jaar in de branche is, is de Intex zwembad reputatie onbetwistbaar opmerkelijk. Het doel van dit bedrijf is om klanten producten van superieure kwaliteit te bieden die comfortabel, leuk, betaalbaar en veilig zijn.

Binnen zwembad kopen

Overdekte zwembaden zijn overdekt en geïsoleerd door ten minste drie wanden.

Deze zwembaden bevinden zich binnen onder een dak en hebben meestal geometrische vormen die voornamelijk zijn ontworpen om het hele jaar door te zwemmen en te trainen.

Overdekte zwembaden vind je vaak in streken waar het klimaat ongunstig is om het hele jaar door te zwemmen. Het water van een binnenzwembad verwarmen kost veel minder dan uw buitenzwembad. Door de isolatie van de zwembadruimte kan veel minder warmte ontsnappen.

Ontwerp van zwembaden

Als het gaat om het ontwerpen van uw zwembad, zijn weinig keuzes zo belangrijk als de afwerking van uw zwembad. De kleur en textuur van uw zwembad afwerking kunnen de schaduw van uw zwembadwater beïnvloeden (denk aan helder "zwembadblauw" versus diep, diepzwart versus natuurlijk, zandkleurig beige). Uw keuze voor de zwembadafwerking kan ook van invloed zijn op uw totale zwembad budget en uw zwembad onderhoudsregime: sommige afwerkingen kosten meer dan andere, en sommige vereisen meer onderhoud om ze er op hun best uit te laten zien.

FAQ Zwembaden

Hoeveel zwembad tegels nodig?

Om te berekenen hoeveel zwembad tegels u nodig heeft om een bepaald gebied te bedekken, dient u de afmetingen van het gebied weten, evenals de afmetingen van een enkele tegel. De tegelafmetingen dienen door de fabrikant aangeleverd te worden, terwijl de oppervlakte afmetingen gemeten kunnen worden met een lang meetlint of bekend zijn uit het bouwplan. Als we deze kennen, kan een online tegel calculator de oppervlakte en de oppervlakte van een enkele tegel berekenen. Van daaruit is de basisformule om het aantal tegels te berekenen dat nodig is om een gebied te bedekken, de grootte van het gebied te delen door de oppervlakte van een enkele tegel: Aantal tegels = oppervlakte / enkel tegelgebied.
Niemand houdt er trouwens van om in een vies of koud zwembad te zwemmen. Zwembadverwarmers zijn steeds populairder geworden en een "must have" voor zwembaden in bepaalde gebieden in het land. Er zijn verschillende manieren om uw zwembad te verwarmen: heaters, warmtepompen, zonnepanelen of zonne afdekkingen. Dus hoe worden zwembaden verwarmd? Veel van mensen gebruiken een combinatie hiervan om het maximale warmte potentieel te bereiken met zo min mogelijk energie. Toch zijn zwembadverwarmers het populairst. Zowel propaan- als aardgas badverwarmers zijn goed voor het snel verwarmen van een zwembad en kunnen een constante watertemperatuur handhaven.

Onze prioriteiten

image
Groot netwerk
image
Spaar je tijd
image
Kies de beste offerte
image
Maak een afspraak